Patru tipuri de torturi pe care le poti comanda online

eTorturi este locul perfect din care cumparatorii pot comanda torturi online. Fie ca este vorba despre un tort mic si atractiv pentru o surpriza dulce sau despre torturi de lux, fiecare client poate gasi tortul perfect pentru el.

In prezent, consumatorii pot gasi online orice isi doresc, inclusiv prajituri si torturi, pe care le pot comanda in formele dorite, si care vor ajunge la timp, in cea mai buna stare, pe masa celor care le solicita. Exista mai multe tipuri de torturi care pot fi comandate online, dupa cum urmeaza:

Torturi tematice

Pentru petrecerile tematice, un tort in aceeasi tema este un must. Indiferent de tema petrecerii sau de evenimentul pentru care tortul este comandat, pe https://etorturi.ro/ pot fi gasite toate modelele. Specialistii cofetari care lucreaza in aceasta companie pot oferi modelele personalizate conform dorintei cumparatorilor. Torturile preparate astfel sunt unice. Cu torturi tematice pot fi facute surprize foarte placute, datorita gamei vaste de posibilitati.

Cand vine vorba despre o tema de sezon – cele mai populare in sensul acesta fiind toamna, impunandu-se torturi in culori specifice, si chiar cu accesorii specifice, sau iarna, pentru ca toate culorile dominante reci vor face un tort absolut fabulos – singura limita este imaginatia clientului.

Torturi de botez sau de nunta

Torturile pentru evenimentele foarte importante, cum sunt nuntile sau botezurile, sunt foarte importante. Viitorii miri isi petrec mult timp pentru a alege tortul perfect si la fel se intampla si in cazul parintilor care urmeaza sa isi boteze copilul. Un tort de nunta sau de botez va trebui sa respecte tema evenimentului, sa fie suficient de mare pentru toti invitatii, sa arate perfect si sa fie foarte gustos. Toate aceste caracteristici vor fi intrunite, atunci cand o echipa de specialisti cofetari cu experienta, lucreaza impreuna pentru a realiza tortul dorit, asa cum se intampla la cofetaria online eTorturi.ro.

Torturi fara fondant

Persoanele care prefera retete clasice de tort, pot apela cu incredere la eTorturi.ro. Aici sunt folosite doar ingrediente naturale si fiecare tort produs are un gust special. Chiar si cei mai pretentiosi musafiri vor fi impresionati de un astfel de tort. Pentru torturi este recomandat sa fie aleasa calitatea, in special atunci cand este vorba despre alimentatia celor mai mici.

Torturi pentru ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor a devenit un moment important in viata cuplurilor. Fie ca este sarbatorita de Valentine’s Day, ca americanii, sau de Dragobete, pentru cei pasionati de traditiile noastre, un tort intr-o forma speciala, de cele mai multe ori inimioara, este surpriza perfecta pe care ea o va primi cu mare incantare, si de care se vor bucura amandoi.

Torturi online, torturi de lux | etorturi.ro

torturi de lux

O surpriza dulce in februarie, cand afara este inca frig, va incalzi cu siguranta inimile indragostitilor. In plus, persoana care comanda tortul poate fi cat de creativa vrea. Fie ca este vorba despre un mini tort sau despre un tort ceva mai mare pentru indragostitii pofticiosi, acesta va ajunge la destinatie in stare perfecta si gata de a fi asezonat cu o sticla de sampanie.