Pat copii masinuta – cel mai cautat pat pentru camera copiilor

18 iulie 2016

Pat copii masina are un procentaj de peste 80% dintre articolele prezente in cadrul magazinului nostru online, in materie de mobile pentru copii. Stim mai bine decat oricine faptul ca baietii sunt cei care isi doresc nespus de mult ca in camera lor sa se regaseasca un pat copii in forma de masinuta.

Va prezentam cateva modele de pat copii sub forma de masinuta:
1. Pat copii masina Fulger Speed - cel mai curajos personaj, acum este
prietenul cel mai important in camera copiilor! Fulger Speed - copiii sunt incantati, Fulger este un prieten genial atat ziua cat si noapte, te indeamna la joaca si iti aduce multa bucurie!
2. Pat Copii Masina Audi Venezia - un pat indraznet, plin de aventura
pentru orice copil!
3. Pat copii masina Nissan - o masina rapida care ii duce pe micutii piloti in
calatoriile pline de farmec ale copilariei! Copilaria este magica, cu cea mai rapida masina calatoresc oriunde doresc micii eroi din viata noastra!
4. Pat copii masina Betty – de ce sa nu oferim si fetitelor o masina roz, in
trend, precum printesele lor? Orice fetita adora sa mearga la cumparaturi cu propria masina si chiar la culcare in noul pat!

Copiii nu au nevoie nu numai de confort si sprijin de la paturile lor, au de asemenea nevoie si de un loc placut unde sa se simta in siguranta si mai ales sa fie si distractiv.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram