fbpx

Pasi de urmat cand se strica masina in timpul calatoriei

transport cu platforma auto

Tractarea unei masini nu este chiar asa dificila cum pare si nu dificultatea sarcinii in sine ar trebui sa sperie soferii masinilor care necesita tractare, ci motivul tractarii. Amintiti-va ca tractarea sau un transport cu platforma auto nu sunt necesare decat daca o masina nu poate fi pusa in miscare printr-o alta modalitate, iar acesta ar fi adevaratul motiv de ingrijorare. Chiar daca nu a trebuit vreodata sa fiti tractat, este bine sa va pregatiti in avans, deoarece astfel de situatii usureaza mult procedura atunci cand este necesara!

Fiecare sofer va simti, mai devreme sau mai tarziu, stresul de a fi blocat in mijlocul drumului intr-o masina care refuza sa se miste. Cea mai buna modalitate de a preveni acest lucru este sa examinati masina in mod regulat, nu doar atunci cand suspectati o problema. Defectiunile grave pot fi adesea prevenite prin prisma semnelor minore care sugereaza prezenta unei probleme.

Oricata grija ati avea de masina, se pot intampla lucruri neprevazute, situatii in care sa aveti nevoie de ajutor specializat. In asemenea momente, numai o companie care ofera servicii de asistenta rutiera, tractari auto sau transport cu platforma, v-ar putea fi de folos. Daca apelati la o firma de profil, in majoritatea cazurilor, o masina de tractare va veni in ajutor.

Inainte de a suna la o astfel de companie dupa ajutor, verificati daca masina poate fi tractata, adica daca franele, volanul si luminile functioneaza corect. Urmatorul pas este sa pozitionati triunghiurile reflectorizante in fata si in spatele masinii pentru a-i avertiza pe ceilalti participanti la trafic despre problema si apoi apelati la compania despre care credeti ca va poate ajuta. Comunicati locatia exacta, iar daca nu o cunoasteti, oferiti cat mai multe indicii si repere. Eventual, trimiteti locatia folosindu-va de smarphone.

Servicii de asistenta rutiera, tractari auto sau transport cu platforma auto | tractări.ro

transport cu platforma auto

Evitati panica mai ales daca ati apelat la o companie de incredere si stiti ca in cel mai scurt timp cativa specialisti vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta la solutionarea problemei. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre tractari auto, transport cu platforma sau transport utilaje, nu trebuie decat sa accesati http://tractări.ro/ si sa cititi toate informatiile pe site. O alta varianta ar fi sa apelati la numerele de telefon afisate pe site, iar un operator va raspunde intrebarilor dumneavoastra!