Partidul Mișcarea România Suverană acuză PSD şi PNL că se joacă alba-neagra cu sănătatea și răbdarea românilor

5 februarie 2024
Autor:
SEO MARKETING AGENCY SRL

Partidul Mișcarea România Suverană a reacţionat la bâlbele din ultima vreme din partea guvernului în ceea ce priveşte impozitarea concediilor medicale cu 10%, prin OUG, iar apoi au revenit asupra deciziei cu amendamente care să excludă anumite categorii de pacienţi de la plata acestui impozit.

„După ce au dat OUG pentru impozitarea concediilor medicale cu 10% şi au văzut reacţia negativă a opiniei publice, atât PNL cât şi ministrul sănătății, membru PSD, Alexandru Rafila, vin cu amendamente prin care să elimine acest impozit (pe care tot ei l-au pus), dar doar pentru ANUMIȚI pacienţi (bolnavii de cancer şi alte câteva categorii, pentru concediul de maternitate şi risc maternal, pentru îngrijirea copilului bolnav.)

În primul rând, acest impozit este o monstruozitate!

Acest guvern, chiar nu poate să găsească alte surse de a încasa bani la buget, decât prin impozitarea oamenilor aflaţi oricum în suferinţă? Dacă opinia publică nu s-ar fi revoltat, inclusiv pacienților bolnavi de cancer, pe care acum îi deplânge domnul Rafila, li s-ar fi impozitat concediul medical! Acesta este un nou exemplu de haos în guvernarea PSD-PNL, dar mai ales de nepăsare crasă faţă de români.

Noi considerăm că acest impozit nu trebuie să existe! Impactul bugetar este oricum unul nesemnificativ, însă pentru pacienţi, acei 10% chiar contează.

Cerem oficial, ca acest impozit să fie eliminat pentru toate categoriile, deoarece fiecare pacient este la fel de important, indiferent de boala de care suferă!” - se arată într-un comunicat MRS.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram