Participă și tu la Caravana Transportul Viitorului și câștigă premiile oferite de către Scania România

caravana transportul viitorului

Anul acesta Scania împreună cu partenerii săi organizează Caravana Transportul Viitorului. Evenimentul va vea loc în cele mai importante orașe din țară, iar participanții vor fi așteptați cu diverse surpize cum ar fi: un slalom cu Porsche Boxter GTS, o expoziție interactivă despre energiile regenerabile, bucate tradiționale, ritmurile alerte ale formației Zavera și multe altele. În plus, poți intra în joc pentru extragerea marelui premiu – 2 zile la Porsche Track Experience în Istanbul! Află mai multe detalii și înscrie-te în competiție chiar aici!

Orașele în care vei putea participa la Caravana Transportul Viitorului sunt:

  • Scania Brașov – 7 septembrie
  • Rolex Suceava – 11 septembrie
  • Scania Luncani – 14 septembrie
  • LKW Store Craiova – 28 septembrie
  • Scania Bacău – 5 octombrie
  • Scania Oradea – 9 octombrie
  • Scania Pitești – 18 septembrie
  • Scania București – 21 septembrie
  • Expo Arad – 12 octombrie
  • Scania Sibiu – 19 octombrie

În plus, te așteptăm în Brașov, Cluj-Napoca, București, Bacău și Arad pentru a participa la Scania Driver Competitions. Cu peste 100 000 de participanți la nivel mondial, Scania Driver Competitions reprezintă cea mai mare competiție dedicată șoferilor profesioniști din lume. Anul acesta, limita de vârstă impusă anterior, care permitea doar şoferilor de până la 35 de ani să participe, a fost eliminată, iar Scania încurajează participarea tuturor şoferilor de camioane, indiferent de vârsta lor. Noutatea este că şoferii au acum şansa de a se califica pentru competiţii prin performanţa lor în timp, care este monitorizată de serviciile Scania Fleet Management (FMS).

 

Participanţilor li se va cere să îşi demonstreze abilităţile în conducerea defensivă, conducerea cu economie de combustibil, verificarea înainte de a porni la drum, securizarea mărfii, precum şi cunoştinţele în caz de incendii şi salvarea vieţii. Trebuie de asemenea să îşi arate talentul la diverse exerciţii, ce includ boardwalk, knock the king, reverse z sau super z. Competiția nu va fi dintre cele mai simple, însă trecând de probele teoretice și practice, fiecare dintre cei 5 câștigători ai semifinalelor, pe lângă calificarea în etapa națională, va primi un cec în valoare de 1000 de euro net și o invitație pentru 2 persoane la finala națională ce va avea loc pe data de 4 Mai 2019.

Câstigătorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania în valoare de 100.000 de euro.

Te așteptăm să te înscrii aici!

Anul acesta caravana se va axa pe sustenabilitate, pe condus responsabil și pe consum smart. Astfel, siguranța pe șosea și siguranța mărfii, dar și grija pentru diminuarea impactului pe care transportul de mărfuri îl are asupra mediului înconjurător sunt principalele puncte de reper pentru Caravana Transportul Viitorului.

Acest demers face parte dintr-un proiect început în luna august a acestui an. Transportul Viitorului își propune să educe șoferii de camioane printr-o serie de filmulețe ce vizează teme legate de protejarea mediului printr-un mod responsabil de a conduce.

Dacă ar merge vertical, un camion ar depăși în câteva minute stratul de ozon. Adică centura care face posibilă viața pe Pământ. E un echilibru fragil! Primul pas în protejarea lui? Un consum „smart”. Ai emisii de CO2 mai mari atunci când consumi mai mult carburant. Și când consumi mai mult ai costuri mai mari. Testezi lucrul acesta, în fiecare zi, la drum! Îți recomandăm nu să consumi mai mult, ci să consumi „smart”. Astfel reduci emisiile de dioxid de carbon și costurile, prelungind viața motorului și componentelor acestuia.