Participa GRATUIT la conferinta Mama si copilul

16 iunie 2015
Autor:
Woman2Woman

Parintii si bunicii, dar si profesorii si toti cei care se ocupa de cresterea si educarea copiilor sunt invitati la cea de a treia editie a conferintei “Mama si copilul”, organizata de Woman2Woman.ro, pe 23 iunie 2015. Ca de fiecare data, va asteptam cu specialisti in cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, dar si cu tombola si surprize.

Pakan Baniasadi (DP Collection), Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF), Laura Pascu (Centrul European al Consumatorilor Romania), Eniko Georgescu (actrita si realizatoare TV), Mia Scarlat (Mia's Children) vor discuta, in cadrul celei de a III-a editii a conferintei "Mama si copilul", despre cresterea, ingrijirea si educarea copiilor.

Vaccinurile sunt periculoase? Copiii trebuie sau nu vaccinati? Ce facem atunci cand copiii se ratacesc in excursii? Care sunt institutiile la care putem apela si care sunt cele mai importante reguli de respectat pentru a ne asigura ca ii vom recupera in cele mai bune conditii? Care sunt cele mai importante reguli si materiale pentru educarea copiilor? La aceste intrebari si nu numai ne vor raspunde speakerii invitati la evenimentul din 23 iunie 2015, "Mama si copilul", organizat de Woman2Woman.ro.

Va astepta la o noua editie a conferintei, pentru a invatata impreuna mai multe despre cum ii putem ajuta pe copiii nostri sa creasca frumosi si sanatosi, dar si cum putem noi insine sa ii ocrotim si sa ii ajutam sa invete si sa se dezvolte armonios.

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (TVR).

Afla mai multe despre cum poti participa GRATUIT din pagina conferintei.

Sponsori principali: DP Collection si Sian Books
Sponsori secundari: ANA ARE, Creative News, Haribo, LaserMaxx, Ritter Sport, Sano Vita
Partener media principal: Romania Libera
Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram