Participa gratuit la conferinta Branduri si branding

12 mai 2016
Autor:
Woman2Woman

PR2Advertising.ro te invita sa participi la a doua editie a conferintei „Branduri si branding”. Daca esti interesat de advertising, marketing, vrei sa stii de ce este important brandingul si care sunt strategiile corecte in construirea si promovarea unui brand, esti asteptat la a doua editie a conferintei “Branduri si branding, organizata de PR2Advertising.ro.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, managerilor, specialistilor si pasionatilor de advertising, marketing sau PR, dar si studentilor de la facultati de comunicare, publicitate si relatii publice si are loc, pe 24 mai 2016, incepand cu ora 10, la Premier Palace Hotel din Bucuresti.

Petrisor Obae (Paginademedia.ro), Dana Nae Popa (pastel), Radu Ciofu (SEOmark.ro), Irina Wagner (Wagner Arte), Catalin Palavescu (PacPac StudioS), Adrian Enache (The MasterPlan), Iulian Nitulescu (Invox.ro) sunt speakerii care iti vor prezenta notiunile si strategiile necesare costruirii si promovarii unui brand de succes.

Participarea la conferinta PR2Advertising.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina evenimentului.

Evenimentul este sustinut de SEOmark.ro, sponsorul principal al conferintei si moderat de Dorina Florea (TVR1).

Sponsori secundari: Head Innovation, Invox.ro, Pac Pac Studios.

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Parteneri media secundari: 9AM, Acasa.ro, Business24, Calendarevenimente.ro, Garbo, LivePR, Woman2Woman.ro, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram