Partenerii Magister intruniti pentru cea de a 4 a oara

13 noiembrie 2012

Locul intalnirii de anul acesta a fost Hotelul Posada Vidraru, localizat la 200m de Barajul Vidraru. Invitatii au inceput sa soseasca din seara zilei de 9 noiembrie, pentru a participa la conferinta de a doua zi, care a reprezentat nucleul evenimentului. Prezentarile au fost sustinute de Dor Bujor Padureanu, director general Magister, Mihaela Petcu – coordonatoarea Retelei Nationale de Dealeri Autorizati SmartCash, Florin Paraschiv, directorul comercial al companiei, si de sefa Departamentului de Suport Tehnic, Stefania Berceanu.
In cea de-a doua parte a conferintei a avut loc si premierea celor mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash si Parteneri Certificati Magister din acest an. Astfel, dealerii care au intrat in top 3 pe 2012 au fost companiile Velvet Com Bacau, pentru a 3-a oara consecutiv pe locul I, RelSys Pro Constanta, care a primit premiul II, si, nu in ultimul rand, Maart Consiliere Afaceri, laureat si in 2011.
Cat despre Partenerii Certificati Magister, podiumul de anul acesta a fost ocupat de Fisc Consulting din Cluj Napoca pe locul III, IIRUC Service – clasat pe locul II pentru al doilea an consecutiv si Velvet Com Bacau, careia i-a revenit premiul I. Compania bacauana este castigator la ambele categorii inca din 2010, reusind astfel sa se mentina ca lider pe zona Moldovei in furnizarea de solutii la cheie SmartCash.
Partenerii Magister prezenti au putut testa echipamentele incluse recent in portofoliu, precum o gama de cantare marca Dibal, noile statii de lucru, servere si multe altele, in sala de conferinte fiind prezentate numeroase tipuri de aparatura pentru retail. Printre invitati s-au aflat si reprezentanti ai colaboratorilor Magister, atat integratori, cat si distribuitori de echipamente.
Din partea companiei Transart au participat pentru a doua oara domnii Cristian Lazar, Account Manager, si Cosmin Constantin. MB 3 Modincom, distribuitorul cantarelor japoneze Digi, a fost reprezentat de Calin Georgescu, in timp ce BPC Com International, furnizor de echipamente de cantarire si Dealer Autorizat SmartCash, a spus "Prezent!" la intalnire prin intermediul doamnei Judit Dobrescu si a lui Dragos Dobrescu. Altcash Cluj, distribuitorul unei largi game de echipamente pentru retail, si Maguay si-au trimis, de asemenea, reprezentanti la eveniment. Marian Anghelescu, Presendintele Patronatului Caselor de Marcat si Solutiilor Informatice de Gestiune, a participat la randul lui la conferinta de sambata.
In premiera, anul acesta s-au acordat si doua premii de excelenta. La mai bine de 10 ani de colaborare, cele doua companii, Valmed Freemex si Qsoft Net Consulting, prima distribuitor de case de marcat si imprimante, iar cea de-a doua integrator SmartCash RMS cu WinMentor, au fost onorate prin aceasta premiere aparte. Stefan Popescu de la Qsoft Net Consulting a facut posibila integrarea SmartCash RMS cu programul de contabilitate WinMentor, iar Vladimir Dimitrov, director general Valmed Freemex, este unul dintre cei mai apreciati furnizori pe care Magister i-a avut pana in prezent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram