fbpx

Parfumuri arabesti – cele mai irezistibile arome pentru bărbați

parfumuri arabesti

Alegerea parfumului potrivit este una dintre cele mai importante completări pentru ținută de damă. Fiecare femeie își alege parfumul care este în concordanță cu gustul personalitatea și care crede de asemenea că vor avea un efect corect asupra unui anumit mediu. Din acest motiv femeile dețin de obicei o gamă diversificată de parfumuri pe care le folosesc diferit în ocaziile speciale din viața ei. Pentru fiecare moment al zilei folosește sau i se potrivește un alt tip de parfum. Din gama de parfumuri orientale, femeia este un fan înrăit al senzațiilor tari puternice și seducătoare.

Parfumuri arabesti – cele mai bune parfumuri pentru femei cărora bărbații nu le poate rezista

Atunci când când o femeie caută un parfum potrivit în viața de zi cu zi sau pentru o anumită ocazie, în mod cert ține cont de trei criterii principale : intensitatea lui, esența de bază și efectul pe care îl poate avea asupra unui bărbat. În gama parfumurilor irezistibile pentru orice bărbat identifică trei categorii principale preferate de către orice gust feminin.

  1. Aromele florale – este o aromă constant proaspătă dulce și cu origine vegetală intensă. Arome florale sunt de obicei extrase din trandafiri, lavandă orhidee sau crini însă pot varia din diferite tipuri de flori parfumate. Dacă aroma lor este nota de bază al parfumului acestea sunt destinate culturii pe tot parcursul zilei.
  2. Aromele oriental condimentate- a doua categorie este una irezistibilă inclusiv pentru femei și include tonuri mai clare de condimente exotice cat și arome dulce de ierburi.
  3. Aromele lemnoase – această categorie de parfumuri este exclusiv destinată evenimentelor deseară oferim cele mai intense arome care să te scoată în evidență.

 

Parfumuri arabesti – aplicarea parfumurilor – cum devii seducătoare prin gramajul potrivit

Întotdeauna parfumurile orientale și aplicarea lor depinde de intensitatea și aroma de bază din care sunt confecționate. Parfumurile de concentrație mare și inclusiv apa de parfum trebuie să fie aplicate de la depărtare pentru a acoperii cât mai mult din suprafața pielii. Parfumurile răcoritoare în schimb și apa de toaletă sunt aplicate în cantități mai mici și în același timp pe diferite părți ale corpului cel mai adesea în zone în care pulsul este cel mai simțitor, cum ar fi încheietura mâinii.

Pe lângă intensitatea parfumului metoda de aplicare variază și în funcție de tipurile individuale de arome care s-au folosit în componența acestuia. În mod general tonurile florale și fructate au tendința de a fi mai puțin intense, deci aplicate în cantități mai mari. Aromele orientale în schimb cat și cele lemnoase sunt mai potrivite în cantități mici sau chiar picături în una sau cel mult două zone. Datorită concentrației puternice de parfum sunt emanate esențe cu mare intensitate, ceea ce de multe ori poate fi neplăcut în cantități mari.

Parfumuri orientale –  ce influențează aroma unui parfum puternic

Intensitatea unei arome și modul în care aplici parfumul sunt măsurile principale a eficienței și calităților. Pe lângă acestea însă principala influență asupra parfumului final este întotdeauna specificul pielii, mai exact PH -ul pe care este aplicat. Calitatea pielii umane și tipul acesteia sunt un factor determinant pentru aroma finală a parfumului. Specialiștii spun că dieta și stilul de viață au un efect foarte semnificativ prin care se reflectă în țesutul pielii. În acest context, PH -ul se amestecă cu aroma parfumului, conferindu-i astfel diferite subtonuri suplimentare.

Aceste aspecte sunt un ghid constant mai ales atunci când sunteți un fan și un iubitor de parfumuri orientale tradiționale. Procesul de alegere și cumpărare a unui parfum nu ar trebui să fie unul grăbit și ar trebui să se bazeze pe mai mulți pași. Este important să alegi parfumul oriental în funcție de cat de intens miroase în sticlă. Dacă vă satisface gustul încă din acel moment, pulverizați parfumul pe piele și lăsații timp să se emane.

Parfumuri orientale – cele mai populare parfumuri pentru femei marca Shaikh

Dacă nu ești sigură ce parfum sau ce aromă ți se potrivește cel mai bine la parfumeria Shaikh îți oferă o paletă largă de tonuri captivante și combinații diverse pentru a-l găsi pe cel mai potrivit ție.

Din categoria parfumurilor florare, Aroma Senora VIII, este unul dintre parfumurile preferate de femei având arome de vanilie, iasomie, cedru, mosc alb și multe alte ingrediente seducătoare și care trezesc o notă de mister. Din gama citricelor parfumul arăbesc Beyond Paradise se află printre preferințele femeilor senzuale și seducătoare.

Indiferent de motivul pentru care alegi să achiziționezi un parfum, parfumeria Shaikh îți garantează un plus de valoare, unicitate și calitate olfactivă la prețuri accesibile.