Păreri laptopuri refurbished – Merită?

30 noiembrie 2020
Autor:
DigitalUp

Laptopurile refurbished sunt cea mai bună variantă atunci când nu dispui de banii necesari pentru achiziția unui laptop nou sau pur și simplu vrei calitatea unui laptop nou la prețul unui laptop second hand. Majoritatea persoanelor nu își permit oricând să cumpere un laptop nou. Acest lucru îi face să se îndrepte către celelalte variante și anume laptopuri second hand și laptopuri refurbished. Mule persoane ar fi tentate să meargă către laptopuri second hand și nu către refurbished, iar acest lucru se întâmplă probabil din cauza faptului că unele persoane nu știu ce este un laptop refurbished.

Laptopuri refurbished caracteristici

Termenul de refurbished se referă la recondiționat și ai fi tentat să crezi că sunt laptopuri care au fost stricate și reparate. Nimic mai greșit. Laptopurile refurbished sunt laptopuri care au aceleași caracteristici ca laptopurile noi în sensul că beneficiază de componente de ultimă generație și au un aspect estetic foarte bun. Există mai multe categorii de laptopuri refuribished. Laptopurile refurbished Gold sunt laptopuri cu proveniență din suprastocuri, deci sunt laptopuri noi.

Laptopurile refurbished Silver și Brozne sunt laptopuri care au fost expuse pe rafturile magazinelor sau care provin din companii care își schimbă echipamentele constant și nu au timp să se uzeze și pot avea mici defecte estetice cum ar fi zgârieturi fine pe suprafața carcasei, dar nu și pe display.

Laptopuri refurbished de la mărci renumite

Un alt avantaj pe care îl prezintă laptopurile refurbished se referă la faptul că vei găsi doar laptopuri refurbished de la mărci renumite din industria IT pentru că firmele care se ocupă de comercializarea lor sunt specializate în domeniu și nu vor cumpăra branduri no name. De asemenea, aceste laptopuri beneficiază de procesoare de ultimă generație, pe când la un laptop second hand vei găsi configurații mai vechi.

Prețurile laptopurilor refurbished pot fi și cu 50% mai mici decât laptopurile noi, prin urmare este o afacere rentabilă atât pentru comercianți cât și pentru clienți în sensul că pot profita de cea mai înaltă tehnologie pe care o oferă laptopurile noi apărute la un preț mult mai mic.

Un aspect important pe care îl prezintă laptopurile refurbished este că majoritatea comercianților care le vând oferă garanție pe produsele vândute clienților, ceea ce înseamnă că ai siguranța că nu vei cumpăra laptopul și la câteva zile se va strica.

În concluzie, merită din plin să alegi varianta unui laptop refurbished atât din punct de vedere al funcționalității, al aspectului și al garanției, cât și din punct de vedere al bugetului și tehnologiei de care poți profita.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram