Paralela 45 este agentia de turism nr 1 in calitate

22 martie 2016

Paralela 45 - Nr. 1 in calitate
Sondajul QUDAL – QUality meDAL este primul studiu QUDAL in Romania, efectuat de organizatia internationala ICERTIAS International Certification Association GmbH, organizatie care evalueaza in exclusivitate experienta, opinia si perceptia consumatorilor asupra furnizorilor si producatorilor care ofera cel mai inalt nivel de calitate. 1200 de consumatori romani au fost rugati, in cadrul studiului QUDAL – QUality meDAL, sa specifice numele agentiei de turism care, din experientele personale ofera, indiscutabil, cel mai inalt nivel de calitate pe piata romaneasca.

Cinci stele din cinci posibile pentru agentia de turism Paralela 45

„Acest premiu ne face inca o data mandri de munca noastra. Cel mai mare numar de voturi din partea cetatenilor romani pentru ca oferim cea mai buna calitate in turism. Acest lucru reflecta atat increderea pe care turistii ne-o acorda, cat si superioritatea pe care o dovedim in raport cu competitorii de pe piata turistica din Romania” a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

La intrebarile din studiul QUDAL – QUality meDAL respondentii nu au avut de ales intre mai multe variante de raspuns, ci au mentionat liber numele producatorilor si furnizorilor de servicii care, in conformitate cu experienta lor, ofera cea mai buna calitate.

In studiul efectuat, respondentii au primit urmatoarea intrebare: “Specificati numele agentiei de turism care, din experientele personale si dupa parerea dumneavoastra ofera, indiscutabil, cel mai inalt nivel de calitate de pe piata romaneasca.” Majoritatea au raspuns la aceasta intrebare cu “Paralela 45”.

In baza rezultatelor obtinute in studiul QUDAL Romania 2016/ 2017, Paralela 45 are statutul special de – Nr. 1 in calitate la categoria agentii de turism.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram