fbpx

“Parada Masinilor de spalat Retro” – un demers de social media engagement pentru clientii fideli ai Indesit Romania

Indesit lanseaza printr-o campanie de social media un apel catre clientii sai fideli promitand ca 10 dintre acestia sa fie recompensati cu 10 masini de spalat Indesit INNEX. Campania se desfasoara pe pagina de Facebook a companiei, sub numele de “Parada Masinilor de spalat Retro” si dureaza 3 saptamani.

Conceptul mizeaza in primul rand pe fiabilitatea masinilor de spalat Indesit si pozitioneaza totul intr-o atmosfera de festivitate oferind concurentilor un sentiment de mandrie pentru ca detin o astfel de masina de spalat.

“Am plecat de la insight-ul conform caruia in casele romanilor masinile Indesit au un loc bine definit, functionand la fel de bine ca in prima zi, cu toate ca au chiar si mai mult de 7 ani. Masinile de spalat Indesit sunt adevarati eroi ai timpului si de aceea am vrut sa oferim proprietarilor acestora sansa de a avea o parada proprie, precum au proprietarii masinilor de epoca.”, a declarat Sorana Ionita, Senior Public Advisor, The Public Advisors.

“Indesit lucreaza permanent la dezvoltarea produselor sale in asa fel incat sa imbunatateasca viata clientilor sai plecand de la nevoile reale ale acestora. Dorim prin aceasta campanie sa le multumim clientilor care sunt alaturi de noi de mult timp si sa ii recompensam oferindu-le sansa sa experimenteze noua tehnologie a masinii de spalat Indesit – Innex.”, a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit Romania.

Campania are la baza o aplicatie de Facebook, iar mecanismul este foarte simplu: posesorii de masini de spalat Indesit se pot inscrie in “Parada Masinilor de spalat Retro” uploadand o fotografie cu masina lor de spalat. La sfarsitul celor 3 saptamani de concurs se vor alege 10 castigatori a cate o masina de spalat Indesit INNEX astfel: 2 premii pentru cele mai creative descrieri, jurizate de reprezentantii Indesit, 3 premii acordate in mod aleatoriu, prin tragere la sorti, 2 premii pentru cele mai “populare” masini de spalat inscrise in concurs si 3 premii pentru cele mai vechi masini de spalat rufe retro Indesit.

Conceptul campaniei apartine agentiei The Public Advisors cu suport creativ din partea PQB – Communication Designers.