fbpx

Pantofi cu toc

Practici dar foarte chic, noii pantofi cu tocul mic si gros vin sa ofere o alternativa fashionistelor al caror stil de viata nu le permite sa-si petreaca intreaga zi in tocuri stiletto de 10 cm… oricat de mult i-ar iubi.
Forma noilor pantofi cu toc gros alungeste piciorul, fara insa a-l obosi, asa cum se intampla adesea in cazul tocurilor mai inalte. Eu una i-am vazut pentru prima data in timp ce eram la shopping in cautarea unei noi perechi de pantofi cu toc si am fost iremediabil atrasa de ei. Am vazut o pereche rosie, cu bareta la glezna, ce m-a dus imediat cu gandul la pantofii lui Dorothy. Fetita din interiorul meu a inceput sa bata din palme la vederea lor, desi adultul din mine era in cautarea unor pantofi sexy, cu toc inalt si varf ascutit.
Am hotarat, insa, sa le ofer o sansa, si pentru ca stiu ca in aceasta primavara urmeaza sa fim invadate de ei, m-am gandit ca ar fi bune cateva sugestii de styling. Cu fundita in fata, varf rotunjit si toc minuscul, acesti pantofi ne duc cu gandul la o pereche de balerini. Pentru a mai tempera putin look-ul feminin, poarta-i cu o pereche de pantaloni din piele, suflecati in asa fel incat sa lase glezna la vedere.
Pantofii cu toc mai inalt si bareta pe picior ne duc cu gandul la moda anilor ’20, insa transparenta tocului acestor pantofi semnati Miu Miu ii face extrem de moderni. Pentru a te indeparta de era Gatsby (care a fost una dintre tendintele anului trecut), poarta-i cu o fusta cloche cu talie inalta. Vei obtine un look foarte feminin.