Pana la ce varsta poate fi inserat un implant dentar? Ce factori influenteaza durata de viata a acestuia?

9 martie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Lipsa unui dinte reprezinta o problema cu care se pot confrunta oameni de toate varstele, aceasta fiind o problema care poate afecta atat starea generala de sanatate, cat si stima de sine si, implicit, toate celelalte aspecte ale vietii.

De aceea, inlocuirea dintilor lipsa ar trebui sa fie o prioritate pentru cei care se afla in astfel de situatii, mai ales ca acum exista tratamente si solutii stomatologice moderne si foarte eficiente. Unul dintre cele mai populare este implantul dentar, care inlocuieste cu succes atat un dinte lipsa, cat si un numar mai mare de dinti lipsa, cei care merg pentru un tratament cu implant dentar in Bucuresti, la clinica Plaza Dent, putand beneficia de implant dentar intr-o zi.

Cui se adreseaza tratamentele stomatologice cu implant dentar?

La tratamentele stomatologice de reabilitare dentara cu implanturi pot apela toti cei care au nevoie sa isi inlocuiasca dintii lipsa, incepand cu varsta de 18 ani – cand se finalizeaza procesul de crestere a danturii – si pana la orice varsta, daca starea de sanatate permite efectuarea unei astfel de interventii chirurgicale minim invazive.

De asemenea, implantul dentar este o solutie potrivita atat pentru cei care au un singur dinte lipsa, cat si pentru cei care au mai multi dinti lipsa sau chiar edentatie totala – lipsa tuturor dintilor. Acest lucru este posibil datorita evolutiei medicinei stomatologice, tratamentul cu implant dentar intr-o zi, care este disponibil si in clinica stomatologica din sectorul 6 mai sus amintita, fiind unul dintre cele mai recente si care se adreseaza pacientilor care au un numar mare de dinti lipsa.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sectorul 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Astfel, acestia vor pleca din cabinetul medicului dentist de la PlazaDent.ro cu o dantura completa si functionala, pe care trebuie sa o ingrijeasca insa cu atentie, mai ales ca este o solutie temporara, pana la montarea lucrarii protetice definitive.

Exista insa o serie de contraindicatii pentru implantul dentar, unele totale – care tin de sfera medicala si reprezinta afectiuni medicale grave, cum ar fi diabet – si unele temporare, care tin de igiena dentara si obiceiurile pacientilor, fumatul fiind o cauza care poate duce la esecul unui tratament cu implant dentar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram