Pamirco - traverse pentru poduri

26 iunie 2021
Autor:
IzzyReduceri

Compania Pamirco asigură o paletă largă de produse alături de care se adaugă și specificele traverse pentru poduri a căror sarcină necesită o calitate superioară. Cunoscută pe piață pentru profesionalismul cu care lucrează, Pamirco își extinde producția de traverse care pot fi utilizate inclusiv pentru poduri, macazuri sau încrucișări.

Traverse pentru poduri - produs emblematic la nivel international si national

Pentru că este un produs dintre cele mai necesare și pentru că trebuie să ofere calitate net superioară față de traversa pentru cale ferată normală, clienții optează pentru fabrica Pamirco. În ultimii ani, clienții fabricii provin atât din piața internă cât și din piața internațională, cererea fiind tot mai mare pentru produsele fabricate din lemn de esență tare. Pamirco este una din fabricile din România care răspunde pozitiv creșterii de clienți dispuși să cumpere produsele românești de calitate superioară.

Cu servicii prompte și cele mai bune modalități de prelucrare, fabrica livrează produsele indiferent de locul din care alegi să le achiziționezi, motiv pentru care compania a creat legături puternice în țări precum Turcia, Slovenia, Egipt, Japonia, Olanda, Slovenia, Anglia și Germania. Traversele pentru poduri sunt printre cele mai căutate traverse la nivel internațional, fiind necesar un produs rezistent și durabil pentru a prelua greutatea feroviară, pentru a-i oferi stabilitate și pentru a elimina orice risc de deraiere.

Traverse pentru poduri prelucrate de esență tare

Printre sarcina de bază a traversei pentru poduri se numără stabilitatea, menținerea în echilibru și rezistența de 10 ori mai mare decât o traversă de cale ferată normală. În obținerea acestor avantaje, fabrica Pamirco prelucrează traversele din lemn de esență tare pentru a garanta o durabilitate și rezistență mult mai precoce. Lemnul de esență tare este recunoscut în România pentru proprietățile naturale, pentru durabilitatea asupra factorilor perturbatori și pentru rezistența împotriva greutății feroviare. În speță farul și stejarul sunt cele două specii destinate producției.

Deși nu este un material ușor de prelucrat specialiștii garantează cele mai bune rezultate în urma experienței de peste 16 ani în prelucrarea lemnului. Traversele pentru poduri sunt împregnate cu un creozot de calitate superioară printr-o metodă specifică numită vid-presiune. Acesta este obținut din cele mai bune ingrediente benefice traverselor și este denumit WEI-Tip C. Observăm așadar că pentru prelucrarea de traverse pentru poduri sunt folosite nu doar materiale de înaltă calitate, ci și ingrediente care să susțină eficiența și rezistența produsului de-a lungul timpului.

Pamirco - etape moderne de prelucrare a traverselor pentru poduri

Cererea mare de pe piață cât și numărul de clienți mulțumiți nu sunt un factor obținut din nimic și provin dintr-o serie de beneficii pe care fabrica Pamirco le-a asigurat încă de la bun început. Etapa și modul de prelucrare se află printre decizia unitară a clienților de a colabora cu această fabrică. În orice evoluție a industriilor apar noi metode și materiale prin care un produs poate fi îmbunătățit. Pamirco lucrează constant cu cererile noi de pe piață și se adaptează noilor tendințe.

Datorită profesionalismului obținut prin aceste inovații fabrica reușește să crească constant la nivelul clientelei. Pe lângă etapele de lucru care sunt îmbunătățite de către specialiști în mod constant aparatură de ultimă generație e este un factor esențial în obținerea unei calități optime. La ora actuală, fabrica Pamirco prelucrează traversele pentru poduri prin intermediul a trei servicii de bază : tăierea, rindeluirea și impregnarea lemnului. Aceste procese au la bază inclusiv șase uscătoare moderne pentru uscare artificială și un aburitor de ultimă generație pentru aburirea traverselor.

Pamirco - fabrica traverselor de calitate superioară

Dacă și tu vrei să achiziționez traverse indiferent de tipul acesteia, fie că vorbim traverse pentru cale ferată normale, traverse pentru poduri, macazuri sau încrucișări, fabrica ți le poate livra indiferent din piața din care alegi să le achiziționezi. La cererea clientului companie poate proiecta și produce orice element necesar construcției de cale ferată confecționat din material lemnos. Așadar pe lângă comanda unor traverse, clientul poate opta pentru orice alt element esențial care poate fi livrat la pachet cu traversele specifice. Pamirco te invită să achiziționezi cele mai moderne traverse confecționate din lemn de esență tare și prelucrate la o calitate superioară.

Clienții din România apelează la Pamirco pentru profesionalismul cu care prelucrează aceste produse și pentru experiența de peste 16 ani în producția traverselor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram