Pamirco – traverse de lemn – societate de nivel european

9 august 2021
Autor:
IzzyReduceri

Traversele de lemn sau railway sleepers asa cum sunt denumite pe piata internatioana joaca rolul cel mai important in transportul feroviar. Producatorul de la care alegi sa le achizitionezi este insa factorul decisiv al calitatii pe care o achizitionezi. Pamirco Manastiur este o fabrica care detine toate cerintele existe in domeniu pentru produsele pe care le fabrica.

Railway sleepers – experienta celor 15 ani de traditie in domeniu

In proiectia traverselor de calitate superioara, experienta este un factor care isi spune intotdeauna cuvantul. Pamirco este un producator de traditie pe piata din Romania, ducand mai departe fabrica de cherestea infiintata in anul 1902. In 15 ani de dezvoltare, fabrica a acumulat cele mai importante informatii in prelucrarea produselor calitative. In prezent fabrica este renumita pentru producerea de cherestea tivita/netivita, panouri asamblate si bineinteles, traversele de cale ferata. Produsele lemnoase au ajuns o preferinta pentru consumatorii de calitate si rezistenta.

In prezent, fabrica Pamirco este renumita pentru productia de traverse de cea mai buna calitate. La capitolul constructii cai ferate, fabrica asigura un numar variat de traverse, precum traverse de cale ferata normale, traverse pentru poduri, macazuri sau incrucisari. Varietatea serviciilor Pamirco este de asemenea, unul din motivele pentru care clientii se indreapta spre fabrica. Produsele si serviciile producatorului se pliaza perfect pe cererea pietei si de adapteaza constant acesteia si tendintelor noi care apar.

Railway sleepers – produse de top pe piata internationala

La nivel national tot mai multi clienti s-au indreptat spre produsele din lemn datorita ultimor cercetari care avantajau acest tip de produse. Pamirco detine gloria la vanzarea de traverse de calitate superioara. Cu timpul, fabrica a obtinut vizibilitate totala inclusiv pe piata internationala, avand in prezent clienti de la nivel global. Egipt, Japonia, Olanda, Anglia, Germania si multe alte tari europene pentru care calitatea produselor este un factor de decizie. Scopul principal al serviciilor pe piata internationala este de a oferi experienta, profesionalism si produse de prima clasa.

Succesul pe piata internationala a fabricii Pamirco este determinata de fiecare membru al echipei. Specialistii in prelucrare sunt cei care au crescut nivelul calitatii traverselor de lemn, perfectionandu-se constant la capitolul servicii. Cu peste 529701 de traverse prelucrate pana in prezent, fabrica se numara printre preferintele clientilor straini. Lemnul este de asemenea unul din materialele peferate de piata internationala pentru constructiile exterioare.

Traverse de lemn – Pamirco si certificarile la nivel european

In achizitionarea produselor de calitate, alegerea corecta a producatorului este importanta. Pamirco Manastiur detine in prezent toate certificarile care defines o scietate implementata la nivel european. Datorita experientei acumulate in cei 15 ani de munca,  fabrica respecta toate cerintele existente din domeniul traverselor. Pamirco detine 4 certificari importante care ii dovedesc profesionalismul –

Autorizaţie de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;

Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată.

Certificate: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;

Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

In baza certificarilor Pamirco a reusit sa surprinda piata internationala atat prin produsele de top cat si prin modul in care le prelucreaza. 

Traverse de lemn produse cu specific modern

Industria traverselor este o piata aglomerata de tot felul de firme si companii care pesteaza astfel de servicii. Modul lor de productie este insa factorul decisiv pentru multi dintre potentialii clienti. Pamirco Manastiur se adapteaza si perfectioneaza la capitolul servicii in functie de tendintele de pe piata nationala si internationala. Modernizarea constructiilor de cai ferate este un obiectiv pe care fabrica il urmareste in fiecare productie de traverse. Fiecare traversa din lemn trece prin cele mai bune etape de prelucrare a lemnului, se folosesc doar materiale rezistenta si durabile in timp si de asemenea se opteaza pentru aparaturi de ultima generatie.

Experienta echipei de lucru este cea care face diferenta dintre amatorism si profesionalism. Website-ul Pamirco Manastiur este la indemana oricarui client pentru a se informa productiv referitor la produsele firmei. De asemenea, pentru cei care doresc sa afle mai multe aspecte legate de calitatea traverselor de lemn, fabrica poate fi contactata prin email sau telefonic.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram