Pamirco – traverse de lemn produse cu aparatura moderna

1 august 2021
Autor:
IzzyReduceri

Traversele pentru cale ferata sunt un element necesar pentru constructiile feroviare, de epe depinzand intregul transportul terestru. Denumite pe piata internationala railway sleepers, traversele prelucrate in mod corect au cea mai mare cerere in industrie. Clientii traverselor cauta produse durabile si cat mai calitative, in acest proces, aparatura joaca un rol important.

Traverse de lemn – cat la suta depinde modul de productie in calitatea traverselor?

Desi nu multi se intreaba si nu pun accent pe modul de productie al unui produs de aceasta anvergura, clientii trebuie sa fie atenti la modul in care traversa este prelucrata. In functie de etapele, materialele si aparatura folosita putem defini calitatea cu care traversa va fi prelucrata. Iar acest lucru este extrem de important, mai ales cand vorbim despre o investitie mare.

Pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri in vederea traverselor, informeaza-te cat mai mult despre etapele prelucrarii unei traverse, respectiv materialele care sunt folosite. In procesul alegerii tine cont si de cererea pieteii cu privire la anumite materiale sau tipuri de traverse.In mod cert, modul de productie are un procent optim in calitatea unei traverse. Pentru ca traversa trece prin mai multe etape de lucru pentru a ajunge la forma finala, orice pas facut poate schimba in bine sau rau starea de functionare a traversei.

Traverse de lemn – care sunt pasii de productie?

In functie de materialul dat spre prelucrare depind si pasii productiei unei traverse. Pamirco este un producator de traverse din lemn de peste 15 ani in industrie. Alegerea lemnului in detrimentul celorlalte materiale are la baza motive tehnice importante pentru constructia de cai ferate.Lemnul de esenta tare folosit de Pamirco este vazut de catre majoritatea specialistilor drept cel mai rezistent si durabil material pentru calea ferata. Spre deosebire de beton sau fier, lemnul este si printre cel mai accesil la costuri si fiabilitate.

In prima instanta, pasii de baza pentru productia traverselor de lemn sunt taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Cel din ultim pas implica un creozot de calitate superioara care sa imbunatateasca vizibil starea traversei de lemn. Fiecare procedeu de prelucrare vizeaza prelungirea duratei de utilizare a traversei. Etapele de prelucrare sunt alese de specialisti si implica constant noi tendinte si modificari pentru a produce traverse de moderne. Pamirco se adapteaza constant cererilor de pe piata.

Railway sleepers si importanta aparaturii de prelucrare

Observam asadar ca etapele de productie a traversei sunt importante pentru a aduce pe piata traverse de calitate superioare. Pasii trebuie alesi in mod corect si succesiv, fara a grabi productia traverselor. In acelasi context al productiei aparatura folosita pentru prelucrare joaca un rol la fel de important in obtinerea calitatii optime. O aparatura invechita nu va reda niciodata rezultate dorite al specialistilor. Cu cat se investeste mai mult in aparatura de prelucrare, cu atat intreaga productie va fi una mai moderna si ofertanta.

Pamirco pune un accent deosebit pe aparatele folosite in prelucrarea traverselor. Lemnul de esenta tare nu este cel mai usor material de prelucrat, motiv pentru care implica cele mai etape si aparate de lucru. La ora actuala, uscarea artificiala a traverselor de lemn oferite de Pamirco se realizeaza prin intermediul a 6 uscatoare de ultima generatie, iar in final, pentru aburirea lemnului este folosit un aparat special de calitate superioara. Toate impreuna ofera printre cele mai stabile rezultate.

Railway sleepers – productia de calitate se recunoaste inca de la specialisti

Factorii in obtinerea calitatii optime variaza de la un produs la altul. Traversele insa, sunt elemente pentru care cele mai decisive aspecte sunt materialele folosite, metodele de prelucrare si aparatura moderna. Intregul proces de constructie trebuie sa dispunsa insa si de specialisti care sa se ocupe de fiecare element in parte pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Specialistii Pamirco au adunat cunostinte importante in cei 15 ani de traditie. Fiecare membru al echipei a dus afacerea la un nivel international, producand la ora actuala traverse pentru clienti din Egipt, Japonia, Anglia si multe tari europene. Profesionalismul fabricii a dus la cresterea alarmanta a cererii pe piata in privinta traverselor de lemn.

Traversele de cale ferata marca Pamirco sunt apreciate pentru structura moderna cu care sunt asigurate. Confectionate cu cele mai moderne aparate de prelucrare, traversele din lemn cresc gradul de rezistena al cailor ferate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram