Pamirco – secretul traverselor speciale din lemn

30 august 2021
Autor:
IzzyReduceri

Industria tarverselor de cale ferata, sau railway sleepers asa cum sunt denumite pe piata internatioana, acopera o gama variata de tipuri de traverse. Traversele speciale sunt insa un succes al fabricii Pamirco Manastiur, fiind de o calitate superioara si prezentand cele mai mari beneficii pentru transportul feroviar. 

Traverse de lemn prelucrate din specii dure de lemn

Spre deosebire de celelalte preferinte in materie de prelucrare, Pamirco prelucreaza traversa de cale ferata din material lemnos,asigurandu-i o calitate superioara. Lemnul, in speta cel de esenta tare este un material preferat pe piata internationala dar si in Romania. Pamirco este unul din producatorii care prelucreaza excelent lemnul din speciile tari, avand toate certificarile necesare pentru produsele oferite pe piata. Fabrica garanteaza siguranta si incredere pentru tot ceea ce prelucreaza.

Stejarul si fagul si cele doua specii de lemn cu care Pamirco prelucreaza toate tipurile de traverse, inclusiv cele speciale la cererea clientului. Lemnul trece prin 3 etape de taiere, rindeluire si impregnare cu un creozot de cea mai buna calitate. Scopul specialistilor Pamirco este de a cauta cele mai bune materiale si produse de calitate superioara prin care sa prelucreze traversa de lemn. Spre deosebire de restul materialelor de traverse de pe piata, lemnul a avut cea mai mare cerere pe piata conform ultimelor studii realizate.

Traverse de lemn speciale marca Pamirco

Pamirco este un producator national si international care fabrica 3 tipuri importante te traverse – traverse de cale ferata normale, traverse pentru poduri, traverse pentru macazuri si incrucisari. La cererea clientului insa, fabrica prelucreaza si asa zisele traverse speciale carora li se adauga si alte sarcini importante pe care le prefera clientul. Cele mai intalnite traverse speciale sunt cele care asigura elasticitate constructiei de cai ferate, absorb vibratiile si cel mai important izoleaza fonic pentru locuitorii din zonele adiacente.

Acestor traverse speciale, clientul mai poate opta si pentru orice alt element din material lemnos care instra in compozitia cailor ferate. Produsul din lemn v-a fii proiectat si prelucrat de catre fabrica Pamirco. Traversele sunt concepute pentru a se potrivi oricarui tip de ecartament, fiind produse fiabile si accesibile pentru orice constructie feroviara. Lemnul de esenta tare este un material care permite traversei sa imbrace diverse roluri, motiv pentru care este atat de cautat in industria tarverselor.

Railway sleepers prelucrate pentru constructii moderne

Spre deosebire de ceilalti producatori de pe piata, Pamirco se adapteaza noilor tendinte si tine cont de dezvoltarea industriilor de traverse. La fel ca in orice alta piata, materialele, produsele si tot ce tine de prelucrare evolueaza in timp si se adapteaza noilor cerinte. Pamirco prelucreaza traversele din lemn pentru constructii moderne. Constructiile moderne sunt definite de durabilitate si rezistenta, iar traversele speciale fac parte din acest context actual si modern.

La Pamirco fiecare produs lemnos este prelucrat prin cele mai eficiente etape de prelungire a duratei de folosire si respectiv de cele mai moderne aparate. Uscarea artificiala a traversei are loc prin intermediul a 6 uscatoare de ultima generatie, iar aburirea lemnului se produce cu ajutorul unui aburitor modern pentru traverse. Fabrica investeste constant in aparatura si in experienta de peste 15 ani a echipei de lucru. Produsele se modernizeaza odata cu tendintele iar constructiile de cai ferate devin mult mai rezistent si durabile in timp datorita calitatii produselor.

Railway sleepers prelucrate de catre cel mai bun producator national & international

In prelucrarea traverselor de calitate superioara clientii urmaresc o colaborare de incredere pe care se pot baza. Pamirco este unul din producatorii care a crescut datorita seriozitatii si profesionalismului cu care si-a tratat clientii. Avand vanzari la companii din Japonia, Egipt, Olanda si multe alte tari europene, Pamirco se regaseste printre preferintele strainilor care cauta produse durabile. Traversele speciale din lemn sunt produse renumite pentru calitatea si avantajele asigurate intregii constructii de cai ferate.

Mai mult decat atat, traversele din lemn sunt recunoscute pentru costurile accesibile cu care sunt cumparate de catre clienti. In momentul deteriorarii, traversa din lemn este inlocuita cu usurinta cu una noua, fara a interveni asupra intregii infrastructuri, cum se intampla in cazul betonului. Mai putine costuri si investitii mai rare, deoarece lemnul dureaza cu brio in timp in ciuda factorilor perturbatori de mediu.

Pamirco Manastiur este deschis inovatiilor si clientilor care cauta produse de calitate inalta si servicii profesionale. Indiferent din tara in care comanzi, Pamirco iti va livra traverse din lemn de cea mai buna calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram