Pamirco Mănăștiur – o companie de încredere ce oferă cele mai calitative servicii

22 martie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Sunteți o companie în căutarea unor elemente ale suprastructurii sistemului feroviar? Aveți nevoie de traverse de cale ferată dar nu ați găsit încă o întreprindere de încredere care să ofere servicii calitative?

Pamirco are soluția potrivită pentru dumneavoastră. Această companie activează în domeniul prelucrării lemnului de mai bine de 15 ani. În acest timp, a colaborat cu diferite întreprinderi din toate colțurile lumii.

Profesionalismul și calitatea produselor sunt cele două aspect care conturează cel mai bine imaginea Pamirco. Clienții și-au exprimat constant mulțumirea, fapt care îi plasează în topul companiilor ce prelucrează lemnul.

De asemenea, Pamirco produce atât panouri ansamblate, cât și traverse pentru poduri. Materialele folosite sunt unele de esență tare, de care clienții se pot bucura un timp îndelungat.

Compania de la care decidem să achiziționăm anumite produse, poate influența calitatea și durabilitatea acestora. Spre exemplu, dacă o întreprindere folosește materiale nu atât de potrivite care își vor pierde rezistența peste câțiva ani, investiția clienților este în zadar.

O COMPANIE RECUNOSCUTĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL PENTRU RAILWAY SLEEPERS

Sistemul de producție lucrează doar cu lemn de esență tare, așa cum este Stejarul și Fagul. În cadrul producerii elementelor ce alcătuiesc componența sistemului feroviar, este important să fie folosite doar cele mai bune și rezistente materiale.

De mai bine de 15 ani, compania Pamirco se bucură de diferite colaborări cu firme de la nivel internațional.

Astfel, pe parcursul activității sale, această firmă a furnizat materiale către diferite țări precum: Anglia, Japonia, Ungaria, Serbia, Olanda, Slovenia, Egipt etc.

BENEFICIILE TRAVERSELOR DIN CHERESTEA

Achiziționarea unor traverse din lemn de la compania Pamirco îți aduc numeroase beneficii.

 • Sunt mai ușoare decât traversele din oțel sau beton
 • Sunt mai accesibile ca preț
 • Sunt singurele traverse utilizate pentru poduri
 • Atenuează zgomotul produs de tren
 • Rezistă o perioadă îndelungată de timp

CE PRODUSE PUTEȚI ACHIZIȚIONA DE LA PAMIRCO

 1. Cherestea tivită ( cu marginile prelucrate)
 2. Cherestea netivită ( cu marginile neprelucrate)
 3. Panouri ansamblate
 4. Traverse pentru poduri
 5. Traverse de cale ferată
 6. Traverse folosite la încrucișări

Cheresteaua și panourile ansamblate sunt esențiale în industria mobilei, dar și in domeniul construcțiilor. Aceste produse sunt confecționate doar din materiale de esență tare, precum fagul și stejarul.

Acest fapt presupune prelungirea duratei de utilizare a acestor materiale. Durabilitatea produselor le permite clienților să se bucure de aceste elemente de până la zeci de ani.

STATISTICA DE PRODUCȚIE A COMPANIEI

ELEMENT PRODUS CANTITATE PRODUSĂ
1.     TRAVERSE DE CALE FERATĂ 529.701
2.     CHERESTEA 342.861
3.     PANOURI ANSAMBLATE 238.167

 

Traversele sunt elementele cheie care intră în componența căilor ferate. Prelucrarea și întreținerea lemnului este un proces destul de complex, care necesită răbdare și foarte multă atenție.

De aceea, nu există atât de multe companii pe piață care să producă astfel de lucruri. Însă, Pamirco își desfășoară activitatea în domeniul prelucrării lemnului de mai bine de 15 ani.

Acest aspect poziționează această companie în topul întreprinderilor care furnizează atât traverse de cale ferată sau pentru poduri, cât și alte materiale.

Pamirco duce mai departe o tradiție de peste 120 de ani, cea de tăiere și de impregnare a lemnului pe care fabrica de la Mănăștiur a început-o în anul 1902. Cu ajutorul unor mașinării performantem, compania Pamirco răspândește produsele și valorile ascendenților săi.

O COMPANIE ACREDITATĂ ȘI DE ÎNCREDERE

Un lucru esențial pe care trebuie să îl dețină orice companie de încredere îl reprezintă certificările. Orice întreprindere care își desfășoară activitatea în condiții ce respectă normele de siguranță are la bază anumite documente care atestă acest lucru.

Prin urmare, Pamirco deține următoarele certificări: Autorizația de furnizor feroviar pentru traverse din lemn impregnate pentru cale ferată precum și Certificatul de Omologare Tehnică feroviară pentru produsele feroviare critice.

O echipa formată din profesioniști vă poate ajuta să obțineți produsele preferate la o calitate superioară. Pregătirea și competența Pamirco determină din ce în ce mai mulți clienți să apeleze la serviciile acestei companii.

Vă puteți convinge singur de calitatea acestor servicii accesând site-ul companiei.

COMANDĂ CELE MAI CALITATIVE PRODUSE

Puteți accesa site-ul companiei Pamirco pentru a afla mai multe detalii despre oferte și produsele oferite. Prin completarea unui formular cu datele dumneavoastră de contact, unul din operatorii companiei vă va contacta în cel mai scurt timp.

Beneficiați de cele mai calitative produse la un preț foarte accesibil. Puteți lua legătura cu unul dintre reprezentanții Pamirco atât telefonic, cât și prin intermediul rețelelor de socializare.

Vă puteți bucura de produse realizate din materiale durabile, pentru o rezistență de lungă durată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram