Pamirco: Investiția sigură pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare!

16 iulie 2023
Autor:
GROWWWISE

Dacă ai nevoie de garanția unor traverse pentru cale ferată bine făcute, atunci la Pamirco ar trebui să apelezi. Ei oferă railway sleepers care te vor face să crezi că nu există companie mai bună decât aceasta. Echipa este una dintre cele mai pricepute în domeniul producției de traverse pentru cale ferată.

Pamirco este compania care continuă tradiția fabricii de cherestea Mănăștiur. Această fabrică a fost înființată în 1902. Astfel că, alegând să lucrezi cu Pamirco înseamnă că alegi o companie respectabilă cu o istorie în domeniu. Această echipă are peste 15 ani experiență și uimește clienții de pretutindeni! Haide să afli și tu mai multe despre cea mai bună echipă.

Cea mai bună expertiză în producția de traverse pentru cale ferată

Compania colaborează cu clienți din mai multe țări, nu doar din România. Este vorba despre țări precum Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania, Egipt, Turcia și Japonia. Pamirco este o companie foarte prosperă, care are ca scop să ofere partenerilor cele mai calitative servicii și produse.

Ei oferă traverse de cale ferată de cea mai înaltă calitate. În fabrică se folosește numai și numai lemnul de esență tare, cum ar fi stejarul și fagul. În atâția ani de experiență, echipa a învățat că lemnul de esență tare este cel mai bun pentru producția de traverse. Produsele oferite de ei sunt:

  1. traverse folosite la macazuri şi încrucişări
  2. traverse de cale ferată normale
  3. traverse pentru poduri
  4. panouri asamblate
  5. cherestea tivită şi netivită pentru industria mobilei

Produsele lor sunt cele mai sigure pentru transportul feroviar. Acestea sunt fabricate urmând toate regulile necesare pentru a se asigura o calitate superioară. Mai mult decât atât, traversele sunt produse pentru orice tip de ecartament.

De asemenea, ei mai oferă și elemente speciale pentru diverse utilizări. Spre exemplu, acolo unde este nevoie de mai multă elasticitate sau de izolare pentru locuitorii din zonele apropiate de căi ferate.

Servicii de cea mai înaltă calitate de la specialiștii în domeniu

Nu doar produsele Pamirco sunt de calitate superioară, ci și serviciile. Aceștia oferă serviciile cele mai bune, iar clienții fideli pot confirma. Dacă ai încercat până acum mai multe companii și nu ai fost mulțumit, atunci poți apela la Pamirco. Echipa îți va întrece toate așteptările și îți va satisface orice exigență.

Pamirco oferă servicii de impregnare. Acestea sunt oferite asigurând standardele cele mai înalte de calitate. Echipa mai prestează și servicii de uscare artificială și de aburire. Uscarea artificială se face în uscătoare moderne, de ultimă generație, fiind 6 la număr. Aburirea, de asemenea, se face într-un aburitor modern.

Compania le oferă clienților cele mai satisfăcătoare rezultate. Atunci când vine vorba de Pamirco, este imposibil să rămâi dezamăgit. De ce? Pentru că angajații sunt cei mai buni din acest domeniu. Traversele lor pentru cale ferată sunt durabile, rezistente și facilitează considerabil transportul feroviar. Pamirco este definiția calității.

Colaborezi doar cu oameni experți în domeniu

La cererea ta, echipa îți poate oferi orice alt element produs din lemn care intră în structura cailor ferate. Echipa este formată din oameni experți, care sunt extrem de pasionați de ceea ce fac. Pasiunea îi îndeamnă zilnic să ofere cele mai satisfăcătoare rezultate. Până acum, Pamirco a livrat cu succes:

  • peste 342.800 cherestea
  • peste 238.100 panouri
  • peste 529.700 traverse pentru cale ferată

Succesul companiei se datorează ambiției echipei. Angajații nu sunt niciodată mulțumiți atâta vreme cât nu ajung la cele mai bune rezultate. Scopul lor este să se perfecționeze constant și să le ofere clienților calitate și promptitudine. Ei se adaptează foarte ușor nevoilor clienților și cererilor de pe piață.

Traversele produse de Pamirco sunt apreciate la un nivel internațional. Nu doar România se bucură de produsele lor. Angajații lucrează cu aparate moderne și cu o viteză uimitoare pentru a mulțumi clienții de pretutindeni.

Traverse avansate: Pamirco crește eficiența și siguranța transportului pe șine!

La Pamirco, nu există angajat care să nu fie profesionist. Aici se găsesc doar experți în domeniu. Dacă ai nevoie de traverse pentru cale ferată de calitate superioară care să fie durabile, rezistente și sigure, Pamirco este soluția. Poți găsi mai multe detalii despre companie dacă intri pe site-ul pamirco.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram