Pamirco este compania de prelucrare de lemn de care ai nevoie!

19 ianuarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Pamirco este o companie de prelucrare a lemnului care a apărut din dorința continuării tradiției unei mari fabrici, mai exact: Fabrica de Cherestea din Mănăștiur. Echipa noastră inspiră calitate și profesionalism, iar acest lucru o pot spune toți colaboratorii noștri, mai exact companii din țări precum: Egipt, Turcia, Japonia, România, Olanda, Serbia, Belgia, Germania, Ungaria, Slovenia și Anglia.

Suntem o companie care a transformat producerea de traverse de cale ferată într-o tradiție. Activitățile noastre principale sunt tăierea, rindeluirea și impregnarea lemnului. Suntem o echipă care se află într-o continuă dezvoltare pe plan profesional, deoarece cerințele pieței se schimbă de la an la an. Trebuie să ne asigurăm că ne adaptăm.

Avem un număr impresionant de certificări care anunță calitatea tuturor serviciilor noastre. Din acest motiv putem spune că ne mândrim cu munca pe care o depunem și cu lucrurile impresionante pe care reușim să le facem. Pentru mai multe informații despre noi, despre serviciile noastre și despre produsele oferite de noi, te invităm să ne faci o vizită pe site!

Care sunt motivele pentru care ar trebui să ne alegeți pe noi?

Trebuie să fim sinceri cu voi și să vă spunem că motivele nu sunt extrem de numeroase, deoarece ne-am concentrat să alegem câteva răspunsuri de impact. Acestea sunt genul de răspunsuri care spun în puține cuvinte absolut tot ceea ce vrei să afli. Ne place să fim conciși și să spunem negru pe alb ceea ce ne dorim.

Calitatea produselor noastre poate fi recunoscută de la mii de kilometri distanță. În timp ce majoritatea companiilor preferă să lucreze cu lemn de esență moale, noi ne avântăm doar cu lemnul de esență tare. Care este diferența? După cum spune și numele, esența sugerează gradul de rezistență al lemnului. Un lemn de esență tare va rezista mai mult în timp față de unul de esență moale.

Profesionalismul nostru se cunoaște la nivelul serviciilor și al produselor oferite de noi. Având în vedere că avem atât de mulți colaboratori, ne gândim că nu mai este nevoie să justificăm faptul că ne pricepem la ceea ce facem. Aceasta este cheia succesului nostru.

Avem o experiență vastă în domeniu și ne putem lăuda cu faptul că aceasta este una de 15 ani. Suntem o companie prosperă care duce mai departe tradiția prelucrării lemnului.

Descoperă care sunt serviciile și produsele cu care te întâmpină compania noastră

Serviciile oferite de noi nu sunt extrem de numeroase, însă sunt exact ceea ce ai nevoie când vine vorba de prelucrarea lemnului. Ne mândrim cu următoarele servicii:

Impregnare Capacitatea de impregnare e de 40 M3/24 ore. Astfel sunt asigurate standardele cele mai înalte la nivel de calitate.
Uscare artificială Capacitatea de uscare este de 300 M3/ciclu. Acest tip de serviciu oferit de echipa noastră de profesioniști se realizează cu ajutorul a 6 uscătoare de ultimă generație.
Aburire Capacitatea de aburire este de 40 M3/24 ore. Această acțiune are loc cu ajutorul unuia dintre cele mai moderne aparate de aburire.

Acum că ne-am lăudat cu o parte din lucrurile pe care echipa noastră știe să le facă, ar trebui să trecem la lucruri mai serioase. Acestea sunt produsele pe care noi ți le putem oferi!

  1. Traverse de cale ferată normale.
  2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări.
  3. Traverse pentru poduri.

Pentru toate tipurile de traverse de cale ferată se folosește lemn de esență tare, mai exact lemn de fag și de stejar.

  1. Panouri asamblate.
  2. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei.

Pentru mai multe informații legate de produsele noastre, poți să ne faci o vizită pe site. Acolo vei găsi chiar și diverse fotografii prin intermediul cărora te poți informa în legătură cu munca noastră și cu calitatea acesteia!

Pamirco înseamnă tradiție, calitate și profesionalism

Indiferent de momentul în care decizi să ne contactezi, noi ne aflăm la dispoziția ta oricând ai tu nevoie. Indiferent de tipul de produs căutat și dorit, noi suntem gata să oferim cele mai bune servicii de pe această piață. În plus, dacă ai nevoie de un produs pentru cale ferată pe care nu îl găsești la noi pe site, ne poți contacta, iar la cerere vom produce unul special pentru tine!

Pentru mai multe informații despre datele noastre de contact, te invităm să ne faci o vizită pe site!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram