Pacientii Farmaciilor DONA au ales “Nu hrani cancerul”

30 iulie 2012

Inca de la lansarea cartii “Nu hrani cancerul”, in Farmaciile DONA, numarul exemplarelor vandute a fost unul impresionant. Acest lucru atesta faptul ca din ce in ce mai multe persoane inteleg rolul extraordinar de important pe care il are preventia in cazul aceastei boli care se instaleasa silentios in organism si pe care il rapune in cazul in care nu este diagnosticata si tratata din faze incipiente.
„Fiecare actiune si campanie de preventie lansate in Farmaciile DONA au fost percepute cu receptivitate de toti cei care aleg sa ne fie alaturi pe drumul spre sanatate. Interesul pentru titlul „Nu hrani cancerul” ne confirma ca pacientilor nostri le pasa de sanatate lor si a celor din jur, acorda timp si resurse pentru a avea un stil de viata mai bun si mai sanatatos. Am decis ca in fiecare Farmacie DONA sa existe un tiraj suficient al cartii „Nu hrani cancerul” pentru a acoperi cererea care creste de la o luna la alta” - a declarat Ana Maria Petculescu, director de marketing al Farmaciilor DONA.
Tinem sa le multumim tuturor clientilor lantului nostru de farmacii care au ales sa achizitioneze cartea deoarece interesul pentru prevenirea cancerului este dublat de gestul caritabil pe care l-au facut. Reamintim ca fondurile colectate in urma vanzarii acestei carti sunt directionate integral pentru construirea clinicii Nera, prima din Romania, dedicata ingrijirii paliative a pacientilor cu cancer (aflati in stari terminale). Mai multe detalii despre proiect si despre modul in care se pot face donatii, sunt disponibile la www.clinicanera.ro
Despre Cartea „Nu hrani cancerul”
Cartea este un ghid pentru o alimentatie corecta si echilibrata, cu rol de prevenire a bolilor grave, dar si de recuperare a celor aflati in convalescenta in urma unor suferinte cronice. In prima parte, volumul “Nu hrani cancerul” identifica alimentele daunatoare si ofera alternative sanatoase, care sa fortifice organismul. Ultima parte constituie o colectie de retete usor de preparat in orice casa.
Cartea se gaseste in toate Farmaciile DONA http://www.farmaciiledona.ro/produse/carte-nu-hrani-cancerul-I53628 la pretul de 25 lei – cost ce asigura cheltuielile de productie. Lantul nostru de farmacii se implica prin asigurarea, in mod gratuit, a distribuirii, comercializarii si promovarii cartii, precum si a construirii clinicii Nera.

Contact:
Dr. Farm. Georgeta Ionica
Sef Serviciu Promovare si Comunicare
S.C. SIEPCOFAR S.A / FARMACIILE DONA
[email protected]
Tel: 021.361.46.90

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram