Pachete de servicii ecommerce all inclusive

10 noiembrie 2014

Cunoscut sub numele de e-commerce, comertul online se refera la cumpararea si vanzarea de produse sau servicii prin intermediul internetului. Facilitatile comertului online sunt numeroase si au capacitatea de a creste substantial veniturile unei companii. Insa, pentru a beneficia de o strategie de ecommerce stabila, prin care se pot observa rezultate excelente, este nevoie de o echipa profesionista in acest sens.

B2B Media Web aduce, in prim plan, o echipa de specialisti care a dezvoltat trei directii de servicii ecommerce - STARTUP BUSINESS, HYBRID BUSINESS, FULL OPTION BUSINESS.

,,Prin oferta noastra ecommerce propunem 3 strategii inovatoare care se bazeaza pe un raport competitiv calitate-pret si care includ cele mai avantajoase conditii. Un mix bun produs - pret faciliteaza un start mai usor pentru orice business care doreste sa economiseasca resurse si sa devenina profitabil intr-o perioada scurta de timp” a declarat Calin Doru Pop, reprezentantul in Romania a firmei B2B Media Web.

De asemenea, pachetele ecommerce B2B Media Web includ servicii de development si marketing online all inclusiv astfel incat fiecare client sa poata beneficia de un magazin online la cheie, functional si competitiv din punct de vedere al costurilor initiale de lansare.

,,In cadrul B2BMediaWeb avem o echipa specializata in strategii: business, online si de comunicare. Aceasta va poate oferi avantajul competitiv de care aveti nevoie indiferent de domeniul de activitate in care doriti sa actionati” a completat dl Calin Doru Pop.

Ca si specificatie generala, B2B Media Web aduce in prim plan strategia WIN-WIN ca idee centrala a pachetului STARTUP Business.
Serviciile de webcare incluse sunt la un inalt standard de calitate. In perioada de startup costurile initiale ale unei companiei vor fi 0!

Pachetul de servicii ecommerce HYBRID Business are ca si scop principal ideea: Sa crestem impreuna! Controlul costurilor se bazeaza pe un parteneriat business intre client si B2B Media Web.

Prin FULL OPTION business, B2B Media Web ofera comert online all inclusive pentru ca obiectivele oricarei companii sa fie indeplinite printr-un mod eficient si profesionist.

B2B Media Web reprezinta o agentie de development si marketing online full service in plina ascensiune. Avand o experienta de mai bine de 5 ani in domeniul IT, compania este prezenta atat pe plan national cat si international. Sediul B2B Media Web Romania se afla in capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, iar divizia de operare internationala in Mississauga, Canada. Agentia este caracterizata printr-o echipa tanara, dinamica care implementeaza programe si servicii la un inalt standard de calitate si profesionalism. Partenerii si proiectele care insumeaza munca laborioasa B2BMedia Web se pot observa pe siteul oficial al agentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram