Osmoza inversa Obtinerea apei ultrapure la robinet

10 mai 2017
Autor:
dowmedia08

Clorul este principalul inamic al apei provenite din sistemele publice, din pacate aceasta nefiind singura substanta regasita in componenta apei de la robinet. AquaTech International ofera sisteme si solutii profesionale de filtrare, tratare si purificarea apei prin osmoza inversa , dedurizatoare, deferizatoare, denitrificatoare si alte filtre apa, utilizand echipamente profesionale de calitate garantata pentru uz rezidential cat si la nivel de unitati industriale, comerciale si spatii de birouri.

Cel mai des intalnit sistem de purificare il presupune cel prin osmoza inversa. Prin utilizarea unui astfel de sistem de purificare a apei, vei reduce in proportie de 99% din impuritatile acesteia. Ca un plus pentru imbunatatirea proprietatilor apei, sistemele Aquatech contin o etapa de remineralizare, pentru a reda compusii benefici ai apei.

Sistemul de filtrare al apei prin osmoza inversa este compus din mai multe filtre, fiecare dintre acestea avand rolul sau in procesul de curatare a apei. Printre filtrele utilizate in cadrul sistemului de osmoza inversa, se enumera:

 • Filtru PP – filtru din polipropilena, cu rolul de a filtra lichidul de particule cu dimensiuni de pana la 5 microni;
 • Filtru CTO – realizat din carbune, cu rolul de a indeparta impuritati, clorul si mirosurile din apa;
 • Filtru TFC – cu rolul de a filtra pana la 0, 0001 microni;
 • Filtru RI – compus din rasini si nuca de cocos, cu capacitatea de a absorbi cantitatile de clor ramase;
 • Filtrul realizat din multiple minerale, care la finalul procesului de filtrare, imbunatateste calitatea apei si ii reda toate mineralele necesare, precum: Magneziu, Potasiu, Calciu etc.

 • Avantajele detinerii unui filtru de apa cu osmoza inversa sunt:

 • Eliminarea cheltuielilor periodice pentru deplasarea si achizitionarea apei imbuteliate;
 • Eliminarea in procent de 100% al riscului de a face pietre la rinichi;
 • Detinerea permanenta a unei rezerve de 12 litri de apa, chiar si atunci cand apa de la retea se opreste;
 • In urma unor sondaje, s-a descoperit faptul ca detinerea unui filtru de apa este de 100 de ori mai ieftin decat apa imbuteliata;
 • Stiai ca un procent ridicat din pretul apei imbuteliate, il presupune ambalarea produsului, realizarea ambalajului dar si promovarea produsului?

  Apa osmozata este ferm recomandata pentru a gati, prepararea ceaiului sau a cafelei, pentru mancarea copiilor, dar mai ales pentru igiena personala. Scade riscul de a predispune tenul la afectiuni precum: inrosirea fetei, iritatii sau acnee. Utilizand apa filtrata pentru curatarea tenului, vei aduce un aport considerabil calitatii acestuia.

  Vezi gama Aquatech de sisteme de tratare a apei aici si alege filtrul de apa potrivit pentru tine!.

  Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

  Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram