Originea masajului in Europa | Remediu in perioada victoriana

masaj Iulia

Istoria masajului erotic

In ciuda a ceea ce cred majoritatea oamenilor, masajul erotic nu este o practica ce a aparut natural ca urmare a relatiilor intime. Oamenii au privit dintotdeauna sexul ca pe un subiect tabu, deci nu au fost foarte deschisi in ceea ce priveste sexualitatea, astfel incat masajul erotic are o istorie mai complicata, cu radacini impresionante. In prezent, in salonul de masaj erotic Iulia se practica si masaj erotic cu jacuzzi, insa pana nu demult aceasta practica era foarte putin cunoscuta.

Importanta cunoasterii istoriei masajului erotic

Masajul erotic isi are originea in Europa, fiind un remediu in perioada victoriana, prin care oamenii de stiinta sugerau solutii alternative la problemele sexuale care nu aveau explicatii sau cauze clare. Una din aceste probleme era isteria sexuala. Femeile sufereau de simptome, precum lesin, insomnie, dificultati de respiratie, agitatie, iritabilitate, spasme musculare, dureri de cap, precum si pierderea poftei de mancare.

Ca si remediu al acestor simptome s-a sugerat aducerea la orgasm a doamnelor care sufereau de asemenea tulburari. Moasele masau partea intima a femeilor pana la orgasm, eliberand astfel energia negativa produsa de isterie. Masajul erotic a fost practicat de-a lungul timpului in mai multe moduri, atat pentru doamne, cat si pentru domni si mai nou, pentru cupluri.

Masajul erotic se practica insa de peste 2000 de ani in India si China sub diferite forme, precum masajul tantric, fiind folosit tot in scopuri medicinale. Acum, masajul erotic reprezinta un exercitiu de descoperire sau redescoperire a sexualitatii.

Instrumentele folosite pentru masajul erotic au variat, in functie de tara, de perioada si de alte considerente, insa cele mai raspandite sunt uleiurile de masaj, cremele concepute special pentru masaj, evantaiele, obiectele din catifea sau matase. Se incepe cu mangaieri usoare pentru a linisti si relaxa si se continua cu tehnici foarte intense care ajuta la eliberarea de stres, masajul avand nu numai avantaje fizice, ci si psihologice foarte importante.

Masajul erotic efectuat de profesionistele de la http://masaj-iulia.ro/ reduce nivelul de hormoni responsabili pentru stres, stimuleaza circulatia sangelui in tot corpul si creste nivelul de oxitocina, imbunatatind imunitatea si starea generala de bine.