fbpx

Organizare majorat Constanta All Included Events Constanta

All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, majorate,petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting.
Perioada adolescenţei este puternic marcată de împlinirea vârstei de 18 ani. Această frumoasă şi unică vârstă o mai cunoaştem şi sub numele de majorat. O mare bataie de cap pentru cei carora li se apropie aceasta zi mult asteptata o reprezinta cum si unde isi vor sarbatori majoratul. Foarte multe persoane sunt de parere ca aceasta zi trebuie petrecuta unic si original decat alte zile de nastere. All Included Events Constanta organizeaza evenimente de orice tip in Constanta. Noi realizam intregul proiect al evenimentului si il aducem de la concept la realitate. Cand vine vorba despre organizare majorat Constanta, echipa noastra de profesionisti isi face planul ca la carte si se ocupa de toate detaliile organizatorice cum ar fi cautarea locatiei potrivite, hotararea bugetului impreuna cu dumenavoastra privind reperele stabilite impreuna. Decorul cu baloane sau cel elegant cu flori, Dj-ul si sonorizarea, candy bar Constanta, tort personalizat Constanta sunt punctele noastre forte, pentru o petrecere ca la carte. Deasemenea punem la dispozitie servicii profesionale foto-video Constanta. Evenimentul dumneavoastra este important pentru noi, astfel ca ne vom asigura ca fiecare detaliu sa fie pus la punct pentru ca dumneavoastra sa aveti satisfactia unui eveniment reusit.
All Included Events organizeaza si evenimente corporate, banchete, receptii, aniversari private, lansari de produse. Ne ocupam de gasirea locatiei potrivite, invitatii, transport si cazare invitati daca este cazul, logistica completa (consumabile, sistem audio si video, speaker, traducator), decoratiuni sau banner personalizat, hostess pe tot parcursul evenimentului si putem realiza petrecerea de final, cu oferire de cadouri personalizate si diplome. Pentru organizarea evenimentului dumneavoastra ne deplasam si in Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar, dar cele mai multe solicitari sunt la evenimentele din Constanta si Mamaia.
Orice eveniment organizati si aveti nevoie de o firma specializata in domeniu, noi va stam la dispozitie cu servicii pentru evenimente Constanta, puteti achizitiona unul sau mai multe servcii, iar la pachetele promotionale puteti beneficia de un discount sau Bonus-uri pentru eveniment. Contact: tel. 0728955745 sau pe