Cunoasteti acesti trei factori esentiali de optimizare seo?

26 octombrie 2019
Autor:
Login Promotion

Una din cele mai frecvente intrebari legate de optimizare seo este: "Care este cel mai recent factor de ranking Google pe care ar trebui sa ma concentrez?"

Iata raspunsul rapid: construiti un site care poate raspunde cel mai bine cerintelor utilizatorilor. In definitiv, Google vrea ca utilizatorii sa fie multumiti si sa se reintoarca pe cel mai mare motor de cautare pentru mai multe interogari.

Dar haideti sa privim in detaliu acest raspuns.

Exista o lista lunga cu peste 200 de factori de ranking pe care ar trebui sa va concentrati, dar am ales sa detaliem in continuare doar trei dintre acestia.

1. Continut actualizat, proaspat si de calitate pentru optimizare seo adult

Una din cele cele mai importante filosofii Google este de a oferi utilizatorilor sai continut de calitate si cat mai relevant pentru ceea ce ei cauta. Asigurati-va ca in mod constant serviti utilizatorilor continut nou si de valoare.

Continutul trebuie sa ofere o valoare reala utilizatorilor si sa includa o componenta vizuala.

·        Oferiti cititorilor continut de valoare.

·        Raspundeti la potentialele intrebari pe care le au acestia.

·        Rezolvati problemele vizate si oferiti solutii reale care le fac viata mai simpla.

·        Creati o biblioteca de resurse si oferiti-le un motiv pentru care si-ar dori sa partajeze continutul dumneavoastra.

Daca oferiti in mod regulat continut unic pentru publicul dumneavoastra, va puteti astepta la mai multi vizitatori si la backlink-uri importante. Totusi, retineti ca acest continut trebuie sa fie unic.

2. Dumnevoastra, impreuna cu site-ul pe care il administrati, trebuie sa deveniti o autoritate.

Devenind o autoritate in industria in care activati, veti avea numai beneficii. Este esential sa va demonstrati autoritatea in aria de expertiza atat publicului, cat si motoarelor de cautare. In cele din urma, dumneavoastra cunoasteti afacerea mai bine decat oricine.

Daca site-ul dumneavoastra nu este o autoritate in online, pierdeti un factor esential de ranking in Google, unul care este multiplicator de forta pentru trafic.

Apoi, nu trebuie sa uitam ca o autoritate mai mare inseamna de asemenea conversii mai mari. Cu siguranta ati cumpara de la cineva cunoscut intr-un domeniu, decat de la cineva de care nu ati auzit niciodata.

3. Intelegeti intentia de cautare a cuvintelor cheie pentru optimizare seo

Cand faceti o analiza de keyword research, este esential sa intelegeti ce se intampla cu intentia de cautare.

Cea mai simpla modalitate de a defini intentia de cautare este sa determinati scopul din spatele interogarii.

Exista patru tipuri principale de keyword intent pentru optimizare seo:

·        resurse/ intentie informationala - se refera la acele cautati efectuate pentru a strange informatii (intrebari, ghiduri, liste de verificare etc).

·        investigare - sunt acele cautari de cercetare (de exemplu: care este cel mai bun telefon din 2019).

·        cumparare/ intentia tranzactionala - se refera la acele cautati asupra recenziilor de produs, comparatiilor de produse, celor mai bune preturi etc.

·        de navigare - utilizatorul care un anumit site.

Toate aceste categorii ne ajuta sa intelegem intentia celui care cauta. Tinand cont de ele putem sa dirigam continutul pentru a raspunde cat mai bine cerintelor de cautare.

Prin intelegerea intentiei, puteti modela continutul pentru a atrage publicul doriti. Creati continut optimizat pentru nevoile utilizatorilor. Mai multe informatii pe adultseo.ro

Exista multe alte aspecte de care trebuie sa tineti cont daca doriti sa va imbunatatiti pozitia in motoarele de cautare. Incepeti prin a incheia o colaborare cu o firma de optimizare seo, iar aceasta va poate ghida in continuare pentru a obtine rezultatele pe care le doriti.

Nu ai aflat cum poate sa te ajute o agentie seo sa ocupi una din pozitiile privilegiate in cautari? Una din cele mai eficiente metode este publicarea de articole si advertoriale pe site-uri cu autoritate. Contactati abcseo.ro si aflati in detaliu despre aceasta tehnica de continut ce aduce trafic si autoritate site-ului dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram