Opteaza pentru reprezentare in negociere pentru a fi sigur de succesul tau

reprezentare in negociere

Ce este un reprezentant in negociere?

Un reprezentant in negociere poate detensiona negocierile cu miza ridicata, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Facand acest lucru, lasi toate situatiile in care ai nevoie de o negociere, fie ca e vorba despre perfectarea unei afaceri, vinderea sau cumpararea unui bun, marirea salariului sau recuperarea unei datorii, in seama specialistilor. Cine ofera un astfel de serviciu?

Cu simulari si instrumente recunoscute international, GetLeverage este prima comapine care aduce conceputl de reprezentare in negociere in Romania. Avand 20 de ani de experienta in spate, GetLeverage combina know-how-ul acumulat in toti acesti ani cu instrumentele folosite la nivel international, pentru ca tu sa te bucuri de succes in cel mai scurt timp.

In ce situatii poti apela la un reprezentant in negociere?

  • Cand ai de purtat negocieri cu miza foarte mare

Tocmai ai primit vestea ca un jucator mare de pe piata vrea sa incheie o afacere cu tine. Ai stabilit intalnirea, stii in mare masura ce vrea de la tine, dar, avand in vedere ca este o companie mare, care iti poate aduce beneficii majore tie si afacerii tale, vrei ca negocierea sa ajunga la un consens, care sa bucure ambele parti. Aici intervine reprezentantul in negociere si experienta sa.

  • Cand esti nesigur de modul in care sa abordezi tehnicile de negociere

Te-ai pregatit pentru negociere, stii ce trebuie sa faci, dra nu ai curajul sa pui in aplicare planul dezvoltat? Crezi ca e posibil sa scapi din mana discutia si sa te lasi dus de val? Specialistii in negociere te vor ajuta cu siguranta pentru a obtine rezultatele dorite.

  • Cand ai nevoie de mai multe opinii in timpul negocierii

Daca te confrunti cu o negociere in care ai de-a face cu echipe de negociatori, atunci cu siguranta ai nevoie de “coechipieri” care sa iti expuna mai multe puncte de vedere. O negociere poate avea urmari dramatice pentru tine sau compania ta, asa ca trebuie sa te asiguri ca o vei duce la capat cu succes, alaturi de specialisti.

  • Cand stadiul in care a ajuns negocierea implica tensiuni ridicate

Ai participat deja la cateva sedinte de negociere inainte si tu si partenerul ati ajuns intr-un impas? Un specialist in reprezentarea in negociere poate detensiona situatia, aducand negocierea intr-un punct din care ambele parti pot avea de castigat.

  • Cand vrei sa fii sigur de rigurozitatea procesului

In primul rand, o negociere trebuie sa fie vazuta de cealalta parte ca este realizata intr-un mod cat mai profesionist posibil. Astfel, pe parcursul acesteia nu este recomandat sa iti schimbi termenii initiali prea mult. Acest lucru se poate intampla in cazul in care partenerul de negociere este mai experimentat si te poate aduce in punctul in care sa simti nevoia sa faci compromisuri, pentru a ajunge la un consens. Insa nu este nevoie. Apeleaza la un reprezentant si totul va decurge conform planului.

  • Cand vrei sa iei presiunea de pe umerii tai

O negociere, mai ales una cu o miza ridicata, poate fi destul de coplesitoare, daca nu ai toate cunostintele si experienta necesara. Nu lasa acest lucru sa iti stea in cale. Specialistii de la GetLeverage te pot ajuta in absolut orice situatie, pentru a iesi cu bine din negocierea dificila.

GetLeverage – o companie unica in Romania

Datorita faptului ca aduc inovatia in Romania, prin simularea si masurarea parametrilor unei negocieri, GetLeverage este cea mai potrivita companie pentru a-ti duce negocierile la bun sfarsit. Echipa sa de specialisti, avand fiecare ani multi de experienta iti va aduce succesul dorit, prin procese si strategii moderne, folosite de companii la nivel international.