Opera unui autor contemporan

anticariat carti

Multi spun ca literatura contemporana nu mai are nicio valoare, ca este lipsita de inspiratie si scrisa doar pentru a mai aparea cate ceva nou pe piata. Adevarul este la capatul total opus acestei pareri. Daca in vremurile trecute, pe timpul lui Tolstoy, Garcia Marquez sau Victor Hugo, autorii se inspirau din societatea in care traiau, la fel se intampla si astazi. Nu toata lumea le gusta publicatiile in vremea respectiva, la fel cum nici acum oamenii nu sunt interesati de literatura contemporana. Acesta este modul cartilor de a face fata veacurilor: devin graitoare abia dupa mult timp de la scrie, iar acest lucru este fascinant!

Corina Ozon este o autoare moderna, contemporana, care s-a nascut la Timisoara si traieste in Bucuresti. Fiind pasionata de scris si media, pune bazele unui blog pe care incepe sa scrie cateva postari cu ajutorul carora si-a fascinat cititorii, iar la cererea publicului, scrie un roman cu povestea inceputului pe blog. Acesta a avut un succes fenomenal, toti cititorii online ai autoarei dorind sa-l cumpere, sa-l citeasca si sa-l recomande mai departe.

Asa s-a nascut, in 2014, romanul ”Zilele amantilor” si tot asa s-au nascut diverse intalniri ale autoarei cu fanii, momente foarte inspirative pentru ea. La scurt timp mai publica si alte romane ”Noptile amantilor” si ”Amantii 3.0”, spre mare entuziasm al publicului care nu a incetat sa le cumpere, sa le recomande si sa le daruiasca celor dragi.

Inspirata de cititorii sai, Corina Ozon a pus bazele proiectului 35+, o platforma online de inspiratie si motivare cu si despre povesti de viata dupa 35 de ani. Se pare ca viata autoarei a prins contur dupa aceasta varsta si are o poveste care chiar merita spusa. De asemenea, face interviuri si aduna povesti din viata altor persoane, povesti care pot ispira oameni de orice varsta.

Printre romanele sale se numara:

  1. Noptile amantilor

  2. Zilele amantilor

  3. Drumurile amantilor

  4. Divorturile amantilor

  5. Amantii 3.0

  6. Codul lui Zoran

  7. Despre iubire, cu instructiuni de folosire

  8. Pana cand ma voi vindeca de tine

  9. Tentatii

Aveti vreo carte de-a Corinei Ozon si ati dori sa investiti in altele? O pueti vinde! Cumpar carti pentru anticariat, deci ce aveti nu trebuie neaparat sa fie nou, ci doar in stare buna. Mai mult decat atat, cumpar carti de orice fel, asa ca nu va ingrijorati daca nu aveti carti de autorul propus, dar aveti altele pe care nu le mai folositi. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ si veti afla toate detaliile!