fbpx

Opalul – cum îți afectează această piatră prețioasă sănătatea

Opalul este o piatră prețioasă unică, folosită de mulți bijutieri pentru combinația sa atractivă de culori. În trecut era purtat de femeile tinere, pentru că se spunea că încetinește îmbătrânirea. Se spunea și că este cel care oferă puteri supranaturale magicienilor! În zilele noastre, s-au descoperit multe alte beneficii ale opalului, în special asupra sănătății. De aceea, pe site-ul Bijuterii TV poți găsi multe bijuterii cu opal, la prețuri uimitoare, astfel încât să te poți bucura de efectele pozitive pe care le are asupra ta. Citește în continuare și vei afla care sunt beneficiile pentru care merită să porți o bijuterie cu opal!

Opalul este benefic pentru ochi!

Nu degeaba este supranumită și ”Piatra Ochilor”! Chiar dacă denumirea se poate referi și la aspectul pietrei prețioase, efectele sale asupra bolilor de vedere au ajutat mulți oameni. Bijuteriile cu opal au capacitatea de a îmbunătăți calitatea imaginilor pe care le vedem.

Este ideal să îl folosim pentru a preveni afecțiunile ochilor, ca o măsură suplimentară pentru a ne păstra vederea la capacitate maximă. Cu toate acestea, poate fi folosit și în procesul de vindecare a unei tulburări deja existente.

Opalul restabilește echilibrul hormonal!

O altă caracteristică a opalului este abilitatea sa de a restabili echilibrul hormonal. Din acest motiv, este piatra prețioasă perfectă pentru femeile care au probleme hormonale, suferă de sindrom premenstrual sau care sunt însărcinate.

Uneori, un dezechilibru hormonal poate fi greu de identificat, dar este o afecțiune mai răspândită decât pare! Cele mai întâlnite simptome sunt pierderile sau scăderile în greutate, anxietate, iritabilitate și oboseală generală.

În același timp, bijuteriile cu opal se pot folosi și în tratamentul altor boli care se datorează unor probleme hormonale, cum ar fi anumite tipuri de acnee.

Opalul alungă stresul și problemele de somn

În ziua de astăzi, stresul afectează majoritatea oamenilor. Ne simțim copleșiți, agitați și lipsiți de energie, iar toate acestea sunt efectele unei vieți stresante. Totuși, putem să folosim pietrele prețioase, precum opalul, în interesul nostru!

Unul dintre cele mai apreciate beneficii ale sale este inducerea calmului și a liniștii sufletești. Aceste stări au o importanță deosebită asupra sănătății noastre mintale și provoacă fericire pe termen lung.

Combaterea stresului are un efect și asupra calității somnului, care ne influențează și productivitatea! Fiind mai calmi și liniștiți, avem parte de un somn de calitate. Așadar, dacă ai coșmaruri, te trezești des din somn sau pur și simplu te trezești epuizat dimineața, bijuteriile cu opal te vor ajuta cu siguranță!

Deși impresionează prin aspectul său deosebit, nici beneficiile opalului asupra sănătății nu trebuie ignorate. Tocmai de aceea este atât de popular în rândul pasionaților de bijuterii!

Dacă vrei și tu să experimentezi efectele acestei pietre prețioase, intră acum pe site-ul celor de la Bijuterii TV și comandă-ți accesoriul preferat!