Afaceri online si Social media

2 aprilie 2020
Autor:
IzzyReduceri

O afacere online are nevoie de social media mai mult ca niciodata. Folosind platforme de social media precum Facebook, Instagram, Pinterest sau Youtube poti ajunge la mai multi potentiali clienti. O afacere online poate fi un site web de tipul e-commerce. De asemenea, afacerile fizice pot fi in mediul online prezente prin website-uri de prezentare a serviciilor sau bloguri. Exista si afaceri care isi vand produsele direct de pe profilul de business de pe Facebook.

De ce este folositor sa ne conectam afacerea cu platformele sociale? Orice afacere este un brand. Un brand este o promisiune pe care afacerea o face catre potentiali clienti. Atunci cand avem un brand creat pentru afacerea noastra, folosim aceleasi culori, ton al vocii, font, logo si stil de comunicat despre brand-ul nostru. Continuitatea si unitatea fac brandurile sa fie usor recunoscute de clienti.

Social Media – promovare pentru afaceri online

Atunci cand afacerea noastra este prezenta pe canale de social media, reusim sa comunicam catre o piata mai mare. Prin diferite canale sociale ajungem la diferite segmente de populatie. Unii tineri, altii mai in varsta. Unii dornici de amuzament, altii focusati pe afaceri si crestere profesionala. In functie de canalul ales, afacerea noastra poate ajunge la aceste segmente diferite.

Exista mijloace clasice de promovare in afara mediului online: ziare, reviste, brosuri, panouri publicitare, etc. Insa, exista si platforme moderne de publicitate. In mediul online nu este suficient sa avem doar un web site de prezentare pentru afacerea noastra. Mai ales la inceputul afacerii, atunci cand nu multe persoane ne cunosc produsele sau serviciile.

Canalele de social media transforma munca de promovare intr-o experienta usoara, sau dificila. In functie de abilitatile membrilor echipei, este mai usor de comunicat pe social media sau mai dificil.

Servicii SEO Bucuresti – descrierea firmei

Firma specializata in serviciile de optimizare SEO se bucura de avantajul de a fi pe prima pagina a rezultatelor Google pentru orasul Bucuresti. Multumita clientilor fericiti si a cresterii constante a afacerii, Servicii SEO Bucuresti se extinde in prezent catre alte orase ale Romaniei, dar si international.

Email       [email protected]

Telefon     0723159147

Persoana contact - Vlad Popescu

 

 

online

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram