One IT deschide un Birou Operaţional Business to Business în Liberty Technology Park Cluj

16 iunie 2016

One-IT face un pas spre viitor odată cu deschiderea unui Birou Operaţional în zona de interes a companiilor din inima tehnologică a Ardealului, Liberty Technology Park din Cluj, unul dintre cele mai prospere parcuri tehnologice din România.
Prezenţa One-IT în campus aduce numeroase beneficii atât pentru rezidenţii Liberty Technology Park din Cluj, cât şi pentru companiile locale din Cluj-Napoca, pe direcţia de proiectare şi mentenanţă a infrastructurii IT, de licenţiere software sau back-up de date. One-IT vine în întâmpinarea companiilor clujene şi cu noile soluţii profesionale dedicate de Back-up date şi Videocomunicaţii.
One-IT este un furnizor respectat care şi-a construit în cei 12 ani de existenţă un portofoliu ce are la bază expertiza unor parteneri internaţionali de calibru precum Microsoft, Bitdefender, Polycom, IBM, Toshiba, Fujitsu, Dell, Asus, HP, Lenovo sau Acer. Compania One-IT îşi doreşte ca să contribuie activ la dezvoltarea în Cluj a unui cluster tehnologic şi a unui mediu antreprenorial de avangardă.
Începând cu data de 15 iunie 2016 Birou Operaţional One-IT Cluj funcţionează la adresa: Liberty Technology Park Cluj, Str. Gării, Nr. 21, Clădirea A, Parter, Cluj-Napoca, Tel: 0755 111.300.
***
Liberty Technology Park Cluj este un parc tech creat pentru a oferi condiţii excepţionale de creştere şi dezvoltare companiilor din domeniile IT&C şi R&D, într-un areal inedit din punct de vedere conceptual şi arhitectural. Parcul integrează peste 20 de companii ITC şi este 90% ocupat. Ecosistemul tech cuprinde birouri eco, spaţii office, zone destinate organizării de evenimente, săli de conferinţe, o zonă de leisure, toate concepute pentru a crea parcul tech ideal. Scopul acestuia este, la scară mare, de a promova dezvoltarea economică şi competivitatea între oraşe şi regiuni apropiate, prin crearea de noi locuri de muncă bazate pe tehnologii contemporane, ridicând în acelaşi timp standardele în ceea ce priveşte calitatea mediului de muncă şi a vieţii profesionale a angajaţilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram