Omnia Dental si KinetoBebe cea mai noua colaborare intre structurile medicale ale capitalei

In scopul incurajarii vizitelor de specialitate in clinica stomatologica, cei mai mici pacienti ai centrului privat sau mai bine-zis parintii acestora, primesc cate un voucher valoric. Quantumul sumei echivalente este de 100 ron.

Coordonatorul clinicii Omnia Dental, dr. Munteanu Octavian, declara:
”Contravaloarea voucherului nu reprezinta nici mult, nici putin. Este doar atat cat trebuie pentru a motiva oamenii sa deschida ochii atunci cand vine vorba despre sanatatea orala.”

Voucherul cadou este doar un stimulent pentru persoanele care nu au mai calcat de multa vreme intr-un cabinet stomatologic. Si cum cel mai eficace tratament ramane preventia, se intelege de la sine cat de importante sunt vizitele periodice la dentist, chiar si in absenta unor probleme orale majore.

Daca impreuna cu cel mic faci parte deja dintre ”vizitatorii” centrului de recuperare pediatrica KinetoBebe, aminteste-ti ca si sanatatea ta este la fel de importanta! Mai mult de-atat, ce mai poate fi spus? Doar ca fiecare isi poate rapi putin din timpul liber pentru o programare si apoi o vizita la dentist.