Old Skipper, povestea despre stilul maritim transpus in colectii de accesorii pe care trebuie sa le ai

www.oldskipper.ro

Old Skipper s-a facut remarcat pe piata accesoriilor prin maniera unica si inedita de a aduce stilul maritim la rang de arta, prin combinatia de detalii ce formeaza un stil atemporal, cu influente moderne, de actualitate. La ora actuala Old Skipper detine deja un loc fruntas. Acest succes se datoreaza colectiilor de bratari, indragite de publicul larg.

In materie de bratari din franghie nautica, Old Skipper dispune de modele variate, potrivite pentru diverse categorii de varsta – sunt unisex, au marimi variabile si pot fi purtate cu succes si de catre copii.

Colectiile de bratari marca Old Skipper

Old Skipper aduna sub numele sau colectii variate. Mentine si un stil clasic, simplist, se adapteaza si cerintelor moderne si astfel aduce in prim plan si o colectie de bratari cu accesorii de tip charm. Iata despre ce este vorba:

Colectia casual – dupa cum si numele sau spune, cuprinde stiluri de bratari din franghie nautica pentru tinute casual. Pot fi purtate oricand, in orice moment al zilei. Cunosc si un accent cromatic, de regula fiind vorba de o combinatie contrastanta intre doua tonuri.

Colectia copii – in aceasta colectie se mentine un stil simplist, o combinatie de tonuri vesele, specifice. Un design minimalist, dar de efect, astfel de bratari dispun si ele de varietate la sistemul de inchidere, ori cu brida, ori cu ancora.

Colectia elegant – cuprinde tipuri de bratari simple, altele la opus chiar robuste, monocrome. Se remarca de aceasta data eleganta cu care se imbina firele de franghie nautica, motiv pentru care accentul cade pe tehnica si pe contraste clasice: alb-negru, insertii aurii sau tonuri de bej.

Colectia office – pentru a fi potrivite sa se asocieze cu tinute sobre, cu articole vestimentare remarcabile mai ales prin note clasice si decente, bratarile din aceasta categorie se remarca prin note discrete de culoare. Sunt preferate tonurile de bej sau bleumarin, combinatii clasice de alb, rosu si negru sau delicate franghii nautice dublate, rasucite si imbratisate in asa fel incat sa devina un look interesant.

Colectia petrecere – in aceasta categorie se distinge preferinta pentru tonul azuriu, specific maritim. Albastrul pur si care inspira, imbinat inedit cu franghie nautica alba sau bej reprezinta combinatia uimitoare ce te pregateste oricand pentru a avea un look potrivit pentru o petrecere cu stil.

Colectia traditional – de data aceasta se remarca o nota de stil ce combina cromatica specifica a unei tari cu eleganta unor accesorii interesante. Pentru a fi pusa in valoare paleta de culori, bratara din franghia nautica este la baza neagra, contrastand cu imbinarile specifice. Ca o demonstratie de creativitate, jocul de culori si linii sunt menite sa creeze pentru purtator un look deosebit.

Aceste colectii interesante sunt completate de brelocuri realizate in aceleasi note. In plus, fiecare accesoriu este realizat manual, cu migala, cu o imbinare unica de elemente. Se distinge si nota calitativa sub semnul caruia se realizeaza fiecare tip de bratara si breloc.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale www.oldskipper.ro toate aceste optiuni de accesorii.