fbpx

Off road si aventura cat cuprinde

Tururile moto ghidate organizate de Adventure Tour sunt experiente memorabile pentru cei ce iubesc adrenalina si senzatiile tari, drumetiile montane si experiente inedite, natura salbatica si cele mai frumoase vederi. Nu rata excursiile noastre ghidate pentru cele mai tari senzatii pe care le-ai trait vreodata. Te invitam intr-o aventura, alaturi de noi in Muntii Carpati, barajul Paltinul, Dobrogea, Republica Moldova si Ucraina. Te provocam sa experimentezi o vacanta de neuitat cu motocicleta Yamaha Tenere T700 2020.

De ce sa alegi excursiile auto off road? Cu masina de teren poti accesa locurile cele mai greu accesibile, pana aproape de crestele muntilor, cu cele mai frumoase privelisti. Te provocam si pe tine sa experimentezi o vacanta de neuitat cu masina de teren sau poti alege un tur moto ghidat, Pandemic Runaway, Odessa, Romania Culturala, Romania Adventure Tour 2021 sau In cautarea Romaniei profunde. Daca pilotajul motocicletei off-road este ceva nou pentru tine, ori ai deja o oarecare experienta, dar inca iti lipseste increderea de a iesi cu motocicleta de pe asfalt, cursul nostru de “Adventure riding” te poate ajuta sa-ti imbunatatesti tehnica de pilotaj, asigurandu-te astfel ca vei parcurge intr-o maniera corecta, sigura si lipsita de stres, traseele pe care iti propui sa le parcurgi.

Alege o expeditie fantastica, cu motocicleta sau masina 4X4, in loc de o vacanta clasica, cu ghizii nostri experimentati de la Adventure Tour.