Oferte optimizare SEO in 2020

12 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Anul nou aduce preturi si oferte noi pentru serviciile online precum optimizare SEO. Cei interesati de promovarea online apeleaza la serviciile de optimizare SEO. Descopera oferte pentru promovarea SEO in 2020 de la agentia Servicii SEO Bucuresti.

Pentru cei interesati de serviciile SEO propunem trei versiuni de pachete. Alegeti in functie de pretul care va avantajeaza. Pachetele includ servicii de optimizare SEO diverse. Acoperim optimizarea SEO on-page dar si optimizarea SEO off-page.

Beneficiile alegerii unui pachet de servicii lunare SEO vin in timp. Dupa primele saptamani de lucru veti avea o parere exacta despre situatia site-ului dumneavoastra. De asemenea, veti intelege situatia competitorilor afacerii dumneavoastra si felul in care acestia se promoveaza. Parte din aceste pachete de optimizare sunt rapoartele despre cuvintele cheie si volumul de cautari lunare pentru aceste cuvinte cheie.

Prezentarea pachetelor – optimizare SEO in 2020

Pachetul 1 se refera la firmele mici care nu au inca experienta in promovarea online. Numele pachetului se numeste “Start-up” / “incepator”. Acest pachet este ideal pentru firmele care apeleaza pentru prima data la promovarea online.

Al doilea pachet este cel care se refera la serviciile avansate de optimizare SEO. Numele pachetului este “Advanced” – “avansat”. Acest pachet este recomandat celor care doresc sa lucreze intens promovarea site-ului lor in spatiul online. Se lucreaza mai intai paginile site-ului. Apoi, se lucreaza linkurile externe si cresterea popularitatii brandului. Pretul acestui pachet este de 900 RON/ luna.

Al treilea pachet poarta numele “Premium”. Pachetul Premium este nivelul cel mai accelerat de lucru pentru imbunatatirea performantelor site-ului dumneavoastra.

servicii SEO Bucuresti

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram