Oferta pentru cei interesati de senzori de presiune – senzorul CUB universal regasit online

senzor de presiune

Senzorul de presiune al anvelopelor este absolut necesar in seria dotarilor unei masini. Producatorii auto au obligatia de a le integra, ceea ce dateaza din 2014. Parerile sunt relativ impartite, pentru cei care poate nu inteleg pe deplin rostul acestor senzori.

Senzorii acestia monitorizeaza presiunea din anvelope. De regula pentru fiecare tip de masina exista o valoare mentionata de producator, iar cand aceasta se modifica, fie prea mare sau mai mica, senzorii transmit informatii, iar soferul primeste in bord avertizare. Semnalul aferent nu se va dezactiva pana cand presiunea nu este reglata din nou la valoarea potrivita. Pare sa fie aceasta o bataie de cap? Nu si cand sunt luate in considerare implicatiile acestei situatii.

Cand presiunea din anvelope nu este una corespunzatoare soferul se expune unor riscuri. Este vorba fie despre uzura produsa asupra anvelopelor, inainte de vreme, ceea ce inseamna alte costuri sau riscul de a nu avea aderenta cand sofezi in continuare astfel. O alta situatie este cea de consum, ce creste vizibil ca urmare a presiunii scazute din anvelope. In plus, riscul de accidente este cu atat mai mare.

Dotarea cu senzori – cum ii inlocuiesti

O masina nu o schimbi atat de usor si mai cu seama intretinerea ei dicteaza cat de multumit esti de ea. Atunci cand un senzor se defecteaza acesta se poate inlocui. Desigur, reprezentanta auto iti va recomanda un senzor nou, ceea ce te costa destul de mult.

O varianta alternativa pare sa fie un senzor universal, asa cum se gaseste la senzoripresiune.com. Acesta prezinta mai multe avantaje decat simpla dotare ce se impune ca fiind obligatorie. Este vorba de faptul ca nu implica resetarea sistemului masinii, este compatibil de altfel cu aproape orice tip de valva si sistem de diagnosticare.

Senzorul universal

Achzitionat la un pret mai accesibil si mai ales cand este o oferta aplicata, senzorul universal CUB cum se gaseste www.senzoripresiune.com este varianta optima si nu de compromis. Acesta se comporta impecabil, la fel ca si senzorul original al masinii.

Un plus de incredere il au cei care observa ca acest produs este declarat compatibil cu 95% din echipamentele deja existente. Au valva metalica si se monteaza in interiorul anvelopei. Acesta va fi potrivit indiferent de tipul de anvelopa – de iarna, all season, de vara – precum si indiferent de jante – de otel sau aluminiu.

Asadar, intelegand nevoia, treci la actiune. Trebuie spus ca aceasta metoda permite un control mai bun al investitiilor, dar integrarea lui va fi necesara sa se realizeze de catre un specialist, in service.

Avantajul de achizitie din cadrul paginii senzoripresiune.com se refera deopotriva la calitate, dar si la pret. In plus, transportul poate fi unul gratuit, la achizitia a 4 senzori de acest gen. Se ofera desigur si garantie pentru produs, de 12 luni.

De retinut

Nu trebuie sa treci prin momente riscante si care atenteaza la siguranta ta la volan pentru a intelege ca trebuie sa faci anumite dotari masinii. Este si cazul acestui senzor care, odata defect, trebuie inlocuit. Iar cand pretul este atat de accesibil si exista alternativa unui tip de senzor universal valabil la orice masina nici nu ai scuza sa nu te ocupi imediat de achizitie si de montaj.