fbpx

Oferta curs Ospatar chelner vanzator în unitati de alimentatie

Cursul isi propune formarea competentelor de servire corecta a preparatelor si bauturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori si de evenimente din unitatile de alimentatie. Rolul unui ospatar profesionist presupune nu numai servirea preparatelor si bauturilor corect, ci acesta trebuie sa-i asigure clientului o experienta placuta pentru a-l determina sa revina. Iată de ce programul de calificare si instruire este necesar si important pentru dobandirea dexteritatilor necesare si atitudinii unui ospatar, care contribuie la cresterea calitati serviciilor oferite.

Nivel de acces: Invatamant obligatoriu (minim 8/10 clase finalizate)
Durata curs: aprox 5 luni (720 ore)
Pretul cursului: 1200 lei/ participant.
Termen limita pentru inscrierea la curs: 06.05.2016
Competenţe profesionale dobândite:
– Comunicare şi numeraţie;
– Comunicare într-o limbă străină (engleză);
– Igiena şi securitatea muncii;
– Munca în echipă;
– Comportament profesional
– Etica ospitalităţii;
– Psihologia Clientului;
– Organizarea activităţilor unităţilor de alimentaţie şi turism;
– Sisteme de servire: servirea preparatelor, servirea băuturilor;
– Asocierea băuturilor cu preparatele culinare

Avantajele cursului
• obtinerea unui certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii prin ANC (fostul CNFPA).
• Flxibilitatea orelor de curs in functie de disponibiltatea participantilor.

Facilităţi de plată a cursurilor:
• Posibilitatea achitarii taxei de participare in rate
• 10 % pentru plata intregrala a cursului
• 5 % pentru mai multe persoane din cadrul aceleasi organizatii

Programele de formare de desfasoara in Deva, Aleea Viitorului, cladirea Institutului Romano Elvetian Multimedia.

Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.