Oferiti i copilului dumneavoastra o plimbare placuta de fiecare data cand utilizati carucioarele pentru nou nascuti de la IlBambino

23 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ce poate fi mai placut decat o plimbare in aer libera impreuna cu copilul dumneavoastra? Carucioarele au aparut in urma cu circa 150 de ani si pot fi folosite inca din prima zi de viata a nou-nascutului. Ele permit bebelusului sa aiba o pozitie corecta de somn si in timpul plimbarilor, ajutand astfel la o dezvoltare armonioasa.

Caruciorul pentru copiii nou nascuti nu mai reprezinta de mult un moft, fiind un accesorii a carui lipsa este inimaginabila pentru cei mai multi dintre parinti. Ele sunt o necesitate pentru nou-nascuti, dar si un mare ajutor pentru proaspetele mamici si reprezinta un mod comod si placut de a plimba copilul, inca din primele zile de viata.

Caracteristici esentiale ale carucioarelor pentru copii nou-nascuti

Pentru ca plimbarile sa reprezinte o placere si o relaxare, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copil, recomandarea specialistilor este sa alegeti cu grija carucioarele pentru nou nascuti si sa acordati o atentie sporita urmatoarelor caracteristici:
• Manevrabilitatea si greutatea caruciorului reprezinta un factor decisiv in alegerea caruciorului ideal pentru copilul nou-nascut. Astfel, carucioarele cu maner intreg sunt cu 30% mai usor manevrabile decat cele cu doua manere.
• Materialele din care este confectionat caruciorul si omologarea acestuia (carucioarele pentru copii nou-nascuti trebuie testate inainte de a fi folosite, pentru: centurile de siguranta, frane sau mecanismele de blocare care previn plierea accidentala a caruciorului).
Toti parintii isi doresc ce este mai bun pentru copiii lor si de aceea IlBambino este alegerea din ce in ce mai multor persoane. Carucioarele pentru copii nou-nascuti de la IlBambino va asigura de tot confortul de care cel mic are nevoie. Ce carucior cumparati copilului dumneavoastra nou-nascut?

Despre IlBambino

Ce este IlBambino? Un magazin online destinat exclusiv parintilor, cu produse categorisite astfel: la plimbare, camera copilului, la masa, igiena si sanatate, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala, gravide si mamici. Puteti alege dintr-o gama variata de produse, cu preturi pentru toate buzunarele.

Pentru a comanda produsul dorit, puteti da e-mail la adresa [email protected], sau suna la unul dintre numerele de telefon: 0732754171, 0746332032 sau 0767512137. In plus, un operator IlBambino vas ta la dispozitie pe livechat, in cazul in care aveti intrebari. Programul magazinului IlBambino este de luni pana vineri, in intervalul 09:00 - 17:30, iar sediul este in sectorul 6, Bucuresti, pe Bd. Regiei, nr. 6D.

Pentru comenzile care depasesc 150 de lei, de oriunde din Bucuresti,sau 400 de lei oriunde in tara, livrarea este gratuita. Pentru comenzile mai mici, livrarea este de 19 lei pentru Bucuresti, iar pentru restul tarii de 23 de lei.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram