Ofera-i petrecerii tale decoratiuni de vis

Datorita modelelor minunate, baloanele de nunta reprezinta modalitatea perfecta de a imbunatati aspectui oricarei ceremonii si implicit a locatiei in care se va desfasura petrecerea. Mai ales atunci cand sunt combinate cu flori, decoratiunile din baloane arata elegante. Pentru ceva extraordinar, puteti include baloane personalizate sau baloane jumbo ca parte din decor.

Pentru a delimita intrarea in restaurantul unde se va desfasura petrecerea  de nunta, o arcada facute din baloane si flori pozitionata la intrare va duce eleganta la un nou nivel. Aceste baloane impreuna cu flori multicolore vor schimba totoal orice decor, in orice locatie. De exemplu, daca veti organiza un botez al unui baietel, culorile dumneavoastra vor fi alb si albastru, deci luati in considerare trandafiri albi cu baloane albastre. Din orice pozitie, aceste baloane vin intr-o gama larga de culori, deci indiferent de ocazie, veti avea de unde alege.

La petrecerea de majorat a fiicei sau fiului dumneavoastra, posibilitatile sunt, de asemenea, nesfarsite. Un buchet mare de baloane heliu majorat este modalitatea ideala de a decora spatiul de la intrare, unde imediat ce vor ajunge invitatii vor putea fi intampinati de doua baloane imense sub forma de 18. Acestea pot fi aurii sau argintii, insa, in functie de preferinte baloanele pot veni sub orice alta culoare doreste sarbatoritul sau sarbatorita.

Pentru masa de cadouri, puteti sa luati in considerare un numar mare de  baloane sub divrse forme, inscriptionate cu tot felul de mesaje. In cazul unei nunti sau botez, se poate adopta aceasi idee, baloanele fiind personalizate in ton cu tematica petrecerii. Puteti plasa chiar si un buchet de baloane in centrul fiecarei mese, sau, daca se prefera, una pe fiecare capat de masa.

In functie de aspectul pe care doriti sa-l realizati, puteti adauga flori si apoi le puteti prinde impreuna cu o combinatie de panglicici alba si roz, alba si albastra, etc. In functie de eveniment, alegerea va apartine. Nu uitati nici de ploaia de baloane, de foarte mare efect mai ales la petrecerile aniversare. Cu cat copiii sunt mai mici de varsta, cu atat vor fi mai fascinati de ploaia de baloane multicolore.

Exista, de asemenea, baloane in forma de inima, uimitoare, care pot servi ca decor la petrecerile de Valentine’s Day pe care doresti sa le organizezi. Sunt la fel de potrivite si in cazul unei cereri in casatorie sau pentru a-i face o declaratie de dragoste persoanei iubte. Chiar si un singur balon in forma de inima de dimensiuni jumbo, alaturi de cuvintele “Te Iubesc” inscriptionate isi va face treaba.

Baloanele vin sub numeroase forme si culori, se potrivesc la orice ocazie, si cu siguranta reprezinta unul dintre obiceiurile care nu se vor invechi niciodata. Sunt prezente la evenimente dintre cele mai diverse si o fac inca de acum foarte multi ani, iar pe masura ce inaintam in timp ele nu isi pierd din farmec, ci din contra, revin in forta sub diverse forme, care de care mai deosebite. Felul in care s-au reinventat in timp nu le face decat sa isi mentina de drept numele de decoratiuni extraordinare ce nu vor conteni sa ne incante privirile la evenimentele viitoare la care vom participa.