Odorizante profesionale pentru casa si masina de la IMKER

15 octombrie 2019
Autor:
HAPPY ADVERTISING

Cine nu are preferinţe în ceea ce priveşte parfumul care să îi încânte simţurile şi cine nu este încântat atunci când spaţiul în care se află este plăcut înmiresmat? Fiecare dintre noi avem o anumită afinitate pentru un miros sau altul şi ne bucurăm, cu siguranţă, ori de câte ori ne putem delecta cu aromele preferate.

Din acest motiv, Imker a creat o colecţie de odorizante profesionale pentru casă şi maşină care să îţi ofere atmosfera îmbietoare de care ai nevoie deopotrivă atunci când te relaxezi în confortul şi intimitatea propriei locuinţe, dar şi atunci când te afli departe de aceasta.

Transformă spaţiul într-o sursă de relaxare folosind odorizantele profesionale pentru casă şi maşină de pe imker.ro

Sunt destul de multe opţiunile la care putem recurge pentru a ne înmiresma spaţiile în care ne petrecem timpul. De la diverse tipuri de odorizante de cameră cu beţişoare sau alimentate la priză şi baterii până la clasicele lămpi de aromoterapie sau simplele beţişoare parfumate.

Oricare dintre aceste variante am prefera, cele mai importante lucruri atunci când alegem să împarfumăm locuinţa, biroul sau maşina noastră rămân aroma şi calitatea difuzorului. Evident, pentru că aroma trebuie să corespundă gusturilor noastre, iar difuzorul să poată asigura dispersia optimă a acesteia pentru mult timp. Din acest motiv, Imker a creat pachete de odorizante profesionale care includ deopotrivă uleiurile esenţiale de care aveţi nevoie, dar şi aparatul cel mei performant pentru asigurarea odorizării spaţiului.

Dispunând de cea mai nouă tehnologie de dispersie a uleiurilor esenţiale naturale, numită nebulizare la rece sau atomzare, aparatul profesional de la Imker transformă uleiurile esenţial eîn particule extra-fine care permit consumul unei cantităţi mici de uleiuri pentru a obţine un efect pe termen lung.

imker - odorizante profesionale

Astfel, fie că optaţi pentru un pachet special pentru parfumarea maşinii sau a interirului locuinţei, pachetele propuse de Imker vă vor aduce toate beneficiile posibile nu numai în ceea ce prieşte calitatea uleiurilor folosite sau a dispersorului, ci şi în ceea ce priveşte economia pe care o faceţi atunci când vine vorba despre raportul preţ-calitate. Utilizând aceste dispersoare obţineţi cele mai plăcute mirosuri deopotrivă în cel mai sănătos mod cu putinţă, dar şi în cel mai rentabil. Plus că aspectul acestor aparate de dispersie este extrem de elegant, ceea ce îl face potrivit chiar şi pentru cele mai exigente gusturi sau cele mai luxoase interioare.

Fie că alegeţi să vă bucuraţi de aromele preferate acasă, la birou, în maşină sau în toate aceste locuri, odorizantele profesionale de la Imker vor fi soluţia ideală pentru a transforma orice spaţiu într-unul proaspăt şi ospitalier care să ridice tonusul şi să vă încânte simţurile ori de câte ori aveţi nevoie. Alegerea uleiurilor esenţiale preferate şi nivelurile de intensitate de care dispun aceste odorizante vor transforma orice spaţiu într-unul extrem de agreabil şi relaxant.

Şi fără absolut niciun risc pentru sănătate. Nu numai pentru că tehnologia de dispersie folosită de aceste aparate este cea mai actuală şi respectă cele mai înalte satndarde de calitate, dar şi pentru că numeroasele uleiuri esenţiale pe care vi le pun la dispoziţie cei de la Imker sunt fabricate în acord cu specificaţiile actualei legislaţii CEE. în felul acesta vă puteţi bucura de o experienţă senzorială deosebită în cel mai sănătos mod cu putinţă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram