Ocupat pragmatic antreprenor? Acumen Integrat lanseaza cursul Marketing pe romaneste

29 aprilie 2014

Programul pregateste participantii sa-si insuseasca notiuni legate de planificare, bugetare si evaluare de marketing si sa isi dezvolte abilitati de abordare practica a proceselor specifice marketingului, precum segmentare, audit, executie, Indicatori Cheie de Performanta (KPIs).

Formarea participantilor se realizeaza atat teoretic, cat si practic, utilizand o varietate de instrumente de lucru: plan de marketing, grafic Gantt, fisa de KPIs, brief, analize de oferte, prezentare de promotie, evaluare de promotie.

Principalele avantaje ale participarii la acest curs constau in dezvoltarea si imbunatatirea urmatoarelor notiuni si practici:
• Marketing in firmele romanesti si principalele prejudecati
• Branding: exemple de asa da-asa nu care sa ne ghideze in labirintul opiniilor subiective
• Parcursul corect de la obiective la buget
• Alinierea obiective - strategie - tactica
• Proiecte de marketing adresat consumatorilor
• Elemente de marketing in magazin (trade marketing) | Segmentare, mercantizare, promotii
• Proiecte de marketing adresat comerciantilor si fortei de vanzari.

Cursul este recomandat antreprenorilor interesati de marketing, persoanelor specializate in marketing, vanzari, comert, logistica, achizitii care doresc sa inteleaga procesele si terminologia de marketing.

Cursul va fi sustinut de Camelia Dragomirescu. Camelia face management de marketing de peste 15 ani, atat in multinationale, cat si in domeniul antreprenorial. A obtinut rezultate concrete in piete extrem de concurentiale, in FMCG (Pepsi), Retail (Ambient) sau industrie (Asea Brown Boveri). In prezent, Camelia face trade marketing la Policolor, prima companie producatoare de vopsele din Romania.

Pasiunea pentru brandurile locale si dorinta de a oferi instrumente simple si clare de marketing sunt bazele „Marketing pe romaneste”, un pachet de training adresat celor pragmatici si ocupati.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesionala dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o retea de traineri si colaboratori locali si internationali si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continua care s-a reflectat in livrarea a peste 20 tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
T: 0264 414 360 | E: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram