Ochiul de Tigru la Accent Bijuterii piatra spiritelor visatoare

14 mai 2014

Ochi de tigru este o piatra pretioasa iridescenta si cu un luciu chatoyant, adica acel luciu matasos ce se schimba la fiecare miscare a pietrei in funcție de cum este reflectata lumina. Acest efect se datoreaza structurii fibroase paralele si subtire din material.

Numele in sine ne duce cu gandul la caracteristicile unui tigru. Este cunoscuta puterea de concentrare, determinarea puternica si rabdarea acestei feline. Un tigru se concentreaza pe dorintele sale si doreste sa le satisfaca indiferent cat de mare este distanta pana la lucrul dorit. Niciun moment nu renunta la hotararea sa si nu inceteaza sa creada ca isi poate indeplini visele imposibile. Un tigru are rabdare si va astepta cat este necesar ca oportunitatea sa i se iveasca.

Pentru a intelege sensul pietrei de ochi tigru trebuie sa privim catre proprietatile fizice ale acestui cristal. Culoarea profund maro reprezinta stabilitate, legatura cu pamantul si cu energiile de pe pamant. Stralucirea usoara si nuantele din benzile aurii ale acestui cristal de cuart combinate cu maro mai inchis, reprezinta legatura unica cu energia solara intuitiva si creativa. Care este rezultatul? Piatra semipretioasa ochi de tigru este o piatra de manifestare fizica si claritate. Aceasta combina capacitatea de a ne manifesta vointa in lumea materiala cu ajutorul practicalitatii si perceptiei pamantene, cu increderea in sine si energia pozitiva de la soare. Claritatea vine de la proprietatea cristalului de a uni perceptia si constiinta intr-un tot coerent, rational.

Aceasta piatra semipretioasa este potrivita pentru cei care au tendinta de a visa si vin cu idei, dar au probleme in clarificarea si manifestarea intentiilor. Cu ajutorul ochiului de tigru gandurile imprastiate sunt reunite, talentele personale si abilitatile sunt recunoscute, o cale clara este stabilita pentru a actiona de fapt si pentru a ne realiza obiectivele. Cei prea visatori pot folosi energia metafizica oferita de aceasta piatra pentru o legatura mai stransa cu lumea pamanteana si pentru o intelegere realista, dar foarte pozitiva, a lumii materiale. Ochi de tigru ne permite sa discernem intre dorinte si nevoi.

Piatra poate fi plasata peste chakra sacrala pentru legatura cu energia pamantului, iar peste hakra celui de-al treilea ochi, poate spori capacitatea psihica si cresterea vibratiilor. Ochiul de tigru a fost in mod traditional considerat ca o piatra protectoare, ca si jasperul sau kunzitul, ferindu-l pe purtator de energiile negative, de blesteme sau de boala.

Protejeaza si nativii din zodiile: Gemeni, Berbec, Leu si Sagetator.

Purtand bijuterii cu ochi de tigru atragem norocul asupra noastra. De asemenea este o bijuterie cunoscuta in a restabili echilibrul terapeutic. Are capacitatea excelenta de a vindeca persoanele deprimate, persoanele cu stari emotive exagerate, stare de anxietate si instabilitate, cei care sunt cuprinsi de frica, ingrijorati si cu mintea confuza. Prin prezenta sa poate atrage curajul si puterea de a lupta cu orice energie negativa. Purtatorul va putea vedea clar ceea ce este necesar pentru el si va putea sa actioneze cu incredere si fara vise iluzorii cu privire la realitatile vietii. Ochiul de tigru poate, de asemenea pacifica si aduce armonie in inima si suflet, acest lucru aducand un sentiment de bunastare.

Prin urmare, purtand aceasta piatra semipretioasa, putem sa ne insusim din caracteristicile tigrului. Asteptand cu rabdare, se poate ajunge la scopul urmarit la momentul potrivit. Determinarea este insa necesara pentru ca vor exista provocari pe drum, dar cu determinare vom reusi cu siguranta.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent
Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.
Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.
In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.
Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram