Ocean Fish o afacere romaneasca de 20 de milioane de euro gestionata cu sisteme Senior Software

17 noiembrie 2011
Autor:
Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 19 milioane de euro in 2010 si aproximativ 500 de clienti, Ocean Fish este lider pe piata semipreparatelor din peste, fructe de mare, peste congelat sau afumat. Compania dispune de cele mai moderne linii de productie si ambalare din tara, fiind principalul furnizor de astfel de produse pentru marile lanturi de magazine: Metro Cash & Carry, Selgros Cash And Carry, Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Billa etc. Pentru a extinde exporturile si pentru a raspunde standardelor de calitate impuse de pietele vest-europene compania a decis sa construiasca o fabrica de prelucrare a pestelui si sa largeasca gama de produse oferite.

Colaborarea cu Ocean Fish are la baza identificarea oportunitatilor de imbunatatire a managementului informatiei, a posibilitatilor de accelerare a proceselor interne si de economisire a timpului destinat operatiunilor uzuale. Fundamentul relatiei a presupus flexibilitatea si adaptibilitatea produselor si serviciilor furnizate, solutiile Senior Software fiind optimizate pentru maximizarea operatiunilor specifice. Astfel, managementul productiei presupune acum si controlul utilajelor, al retetelor si al tehnicilor de preparare a produselor sau de manipulare a materiilor prime. Controlul riguros al activitatii de obtinere a produselor afumate, prin care Ocean Fish s-a facut remarcata la nivel international, a fost unul dintre obiectivele principale ale acestui proiect.

“Compania noastra a decis sa schimbe aplicatia existenta, un program de contabilitate si gestiune, cu un sistem integrat, performant. Pe parcursul prezentarii sustinute de adevarati profesionisti am devenit tot mai interesati de potentialul acestui sistem si am intuit ca este ceea ce ne dorim de la un astfel de program. Faptul ca sistemul este integrat, ca avem un modul flexibil de analiza manageriala si de optimizare si simplificare a proceselor interne au fost argumente in plus, care au condus la decizia de a achizitiona sistemul ERP furnizat de Senior Software. Principalele asteptari dupa implementare se refera la operarea mai simpla, mai rapida si castigarea de timp pentru business-ul nostru, la faptul ca putem apela la o echipa de suport dedicata, care sa fie acolo atunci cand avem nevoie.” Carmen Constantin, Quality Manager in cadrul companiei Ocean Fish

Sincronizarea proceselor de productie si vanzare ale companiei Ocean Fish va fi asigurata de integrarea sistemelor SeniorWMS si SeniorVisualBI cu SeniorERP.

Avand in vedere tipul de activitate desfasurat de Ocean Fish, productia si distributia de produse perisabile, sistemul implementat aduce o imbunatatire a tuturor fluxurilor:

• Urmarirea trasabilitatii loturilor de la materie prima la produs finit, controlul riguros al termenelor de valabilitate, accesul in timp real la informatii si organizarea activitatii si comunicarii atat in interiorul departamentelor cat si intre acestea cu SeniorERP.
• Gestionarea si organizarea activitatilor din depozit cu SeniorWMS.
• Facilitarea procesului decizional cu SeniorVisualBI, sistemul de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in analiza si vizualizarea datelor. Acesta va oferi managerilor Ocean Fish o viziune de ansamblu asupra activitatilor desfasurate de companie.

Pentru a acoperi cu success toate tipurile de activitati desfasurate de Ocean Fish, sistemele oferite de Senior Software includ si functionalitati de gestionare a politicilor comerciale complexe ale companiei in relatia cu marile lanturi de hipermarketuri, precum gestiunea preturilor, promotiilor, impachetarilor specifice, codurilor si denumirilor alternative, si nu in ultimul rand managementul parcului auto si calculul automat al salariilor.

Astfel compania beneficiaza de o platforma informatica matura, capabila sa sustina specificul activitatilor desfasurate si sa asigure dezvoltarea Ocean Fish.

Pentru detalii, accesati www.SeniorERP.ro
Despre SeniorERP
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
- Primul ERP din Romania disponibil SaaS
- Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
- Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
- Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
- Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in domeniu
Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM Enterprise.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram