Ocazie unica de a deveni trainer acreditat Action Centred Leadership

7 septembrie 2015

Axioma Solutions este singura companie din Romania care oferă acreditare Action Centred Leadership în colaborare cu Adair International. După organizarea celei mai mari conferinţe despre leadership – How to Grow Leaders - România, în toamna anului trecut, Axioma Solutions trece la etapa urmatoare şi aduce pentru formatorii români un curs unic în care se vor desluşi tainele celui mai longeviv şi eficient program de leadership ale cărui baze au fost puse cu 40 de ani în urmă, de către John Adair. John Adair este părintele leadership-ului, cel care a demonstrat că leadership-ul nu este o calitate innăscută, ci o abilitate ce poate fi invăţată.
Acum ai şi tu ocazia de a deveni trainer certificat Action Centred Leadership - cel mai bun ghid pentru a înțelege care este rolul unui lider. ACL este considerat ADN-ul conducerii, definind competenţele de conducere în relaţie cu responsabilităţile liderului fata de sarcină, echipă şi individ. Modelul celor “trei cercuri” este cea mai practică abordare in dezvoltarea abilitatilor de conducere, fiind uşor de învăţat şi de aplicat. Cursul oferă un set de cunoștințe cheie cu aplicabilitate practică în dezvoltarea abilităților de conducere, atât de necesare unui leader de succes. Cursul va ajuta la creșterea unei echipe de management performant, capabile să implice membrii echipei și să îi conducă prin exemplul personal livrând rezultate în linie cu viziunea organizației.
Certificarea ACL vă va oferi posibilitatea de a instrui la rândul vostru încorporând continutul ACL în cadrul unor programe mai ample sau în cadrul academiilor de training şi leadership. Veţi avea posibilitatea de a adapta durata cursului astfel încât să satisfaceţi cerinţele interne ale organizaţiei dumneavoastră. Manualul trainerului include deja scenarii predefinite în funcţie de numărul participanţilor şi durata dorită a seminarului, ca punct de plecare în iniţiativele de customizare.
Veţi avea ocazia să vă consolidaţi intern reputaţia de trainer livrând printr-o abordare inovativă plină de fun şi orientată pe rezultate. Câştigaţi oportunitatea de a pregăti participanţii la cursurile dumneavoastră utilizând metoda de lucru testată care produce rezultate concrete pentru organizaţie.
Nu în ultimul rand, celor doi traineri români acreditaţi ACL – Marian Ştirbescu şi Adrian Badea – li se va alatura pentru sustinerea acestui curs Steve Read - Managing Director – Adair International. Steve Read este trainer acreditat ACL – nivelul Strategic şi are peste 16 ani de experienţă ca specialist în dezvoltare în domeniile management si leadership. Responsabil pentru directia strategică a Adair International, lucrează îndeaproape cu Asociaţii şi Partenerii Regionali şi este implicat direct în conducerea companiei. Steve va supraveghea buna desfaşurare a sesiunii de acreditare de la Bucureşti pentru a asigura nivelul de calitate cerut de Adair International.
Cursul dureaza trei zile - 9 -11 noiembrie şi se desfasoara in Bucuresti, utilizând aceleaşi materiale, aceeaşi metodologie de acreditare precum si acelaşi nivel de supervizare a calităţii livrării, la aproximativ o treime din costul acreditarii în UK.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram