Obtineti silueta de vis la High Class Beauty Studio Bucuresti

9 martie 2016

Centrul de intretinere corporala High Class Beauty Studio Bucuresti va vine in intampinare cu trei tipuri de abonamente, special create pentru aceasta primavara, astfel incat sa puteti intra in forma maxima cat mai repede si sa “retusati” eventualele mici imperfectiuni. Alegeti-l pe cel care vi se potriveste mai bine si veti participa automat la tombola de Paste care va asteapta cu premii supriza. Tombola va avea loc pe data de 29 Aprilie 2016, la ora 16:00, in incinta High Class Beauty Studio.

1. FITNESS INTENSIV PRIN ELECTROSTIMULARE - 4 SEDINTE ELECTROSTIMULARE SI 1 SEDINTA DE MASAJ DE RELAXARE la pretul de 50 LEI
Electrostimularea este un fitness intensiv. In opinia expertilor in domeniu, 30 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-5 ore de gimnastica fara intrerupere.
Astfel, efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu surplus de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, musculatura devine mai ferma iar grasimile sunt eliminate.

2. MEZOTERAPIE VIRTUALA CU PRODUSE BIO - ABONAMENT 5 sedinte la pretul de 200 LEI
Mezoterapia evita neajunsurile injectiilor si nu lasa semne pe piele, fara efecte adverse, durere sau riscuri. Tratamentul de mezoterapie virtuala este dedicat atenuarii celulitei, cresterii tonusului pielii, tratarea senzatiilor de picioare grele si dureri musculare. Reduce tensiunea si elimina efectele stresului, favorizeaza slabitul si combate celulita, punand sangele in miscare.
O sedinta dureaza 20 minute si se poate repeta zilnic in functie de zona tratata. Pentru sedintele de mezoterapie se folosesc geluri de tip Thermo, Crio sau Reafirming, de maxima performanta, care topesc depozitele de grasime si nodulii celulitici, instantaneu. Rapiditatea de actiune e vizibila deja dupa primele tratamente iar rezultatele dureaza in timp.

3. TRATAMENT LIPOLASER PENTRU ELIMINAREA CELULITEI - ABONAMENT 5 sedinte (30 minute/sedinta) la pretul de 180 LEI
Terapia cu Lipolaser are ca rezultat reducerea tesutului gras din zona tratata, efect vizibil chiar si dupa prima sedinta. LIPOLASER este una dintre cele mai noi terapii de reducere a tesutului adipos, laserul de joasa intensitate fiind folosit pana acum in scopuri biomedicale, vindecarea ranilor sau calmarea durerii si a inflamatiilor.
In urma studiilor efectuate, specialistii au ajuns la concluzia ca acei clienti care au o dieta sanatoasa si fac exercitii regulat vor avea cele mai bune rezultate cu LipoLaser. Chiar si clientii cu metabolism lenes experimenteaza o "trezire" a corpului unica si revigoranta.

Despre:
High Class Beauty Studio dispune de aparatura performanta care prezinta siguranta maxima in remodelarea corporala, tratamente personalizate cu eficienta de 95% dintre cazuri, produse profesionale certificate si, nu in ultimul rand, personal calificat si deosebit de ambitios in obtinerea celor mai bune rezultate de catre cliente.
Centrul de slabire si intretinere corporala High Class Beauty Studio va invita sa va bucurati de clipe de rasfat si relaxare intr-un ambient placut si primitor si in acelasi timp posibilitatea de a obtine silueta dorita fara eforturi chinuitoare. Uitati de grijile cotidiene si lasa-ti-va in mainile unor profesionisti al caror singur scop este ca dumneavoastra sa va simtiti si sa aratati bine!

High Class Beauty Studio Bucuresti
Tel: 0733.822.020
e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram