Obtine un raport excelent calitate-pret prin cumpararea unei masini SH

A investi intr-o noua masina poate reprezenta un dezechilibru financiar pentru multi dintre noi, de aceea este necesar sa iei in considerare toate cheltuielile pe care le ai in mod obisnuit inainte de a o achizitiona.

O buna oportunitate de economisire a banilor este investirea in masini sh. Acestea iti ofera posibilitatea de a detine o masina fiabila cu toate dotarile pe care ti le doresti la un pret accesibil.

Cum sa investesti intr-o masina sh cu riscuri minime?

Pentru a te asigura ca iei cea mai potrivita decizie pentru nevoile tale, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante inainte de a achizitiona masina dorita:

 • Setarea unui buget

Inainte de a decide ce suma de bani sa aloci pentru achizitia unei masini incearca sa iei in considerare cheltuielile tale obisnuite precum si necesitatea unor reparatii pe viitor. Fiind vorba despre o masina sh procesul de intretinere este putin mai costisitor. Nu te indrepta spre masinile cu un pret foarte mic. Acestea de obicei au probleme ascunse sau sunt mai vechi.

Daca cheltuielile tale lunare sunt mai mari, atunci te poti orienta si catre un credit auto sau leasing auto, pentru ca ratele lunare sunt accesibile, iar avansul este mic. Pe langa pretul masinii, gandeste-te si la pretul taxelor si al asigurarii, astfel incat sa nu te destabilizezi financiar pe termen lung.

 • Gasirea metodei de finantare ideale

In functie de cheltuielile si necesitatile tale, poti alege sa platesti o masina integral ori sa inchei un contract de credit sau leasing auto.

 • Identificarea modalitatii de cumparare

Poti alege intre achizitia online, achizitia prin dealeri de masini sh autorizati sau achizitia de la un vanzator independent. Dealerii auto, precum autogeist.ro reprezinta o metoda sigura de cumparare a unei masini second hand deoarece aceasta a fost testata si imbunatatita inainte de punerea in vanzare. De asemenea, poti obtine si o garantie care sa iti asigure reparatiile ulterioare.

 • Gaseste masina ideala

Cumpararea unei masini sh iti limiteaza optiunile in ceea ce priveste modelul sau culoarea dorita. De asemenea, necesita sa fii atent la detalii precum vechimea, kilometrajul, istoricul masinii. Hotaraste-te asupra catorva criterii foarte importante pe care noua ta masina trebuie sa le indeplineasca si apoi alege cateva modele care se potrivesc acestor criterii. Ai posibilitatea sa gasesti informatii utile despre orice masina doresti pe internet sau in parcuri auto.

 • Inspectarea masinii

Dupa ce ai ales cateva modele preferate, urmeaza inspectia atenta a acestora. Verifica atat starea estetica cat si cea tehnica. Din punct de vedere tehnic, este recomandat sa verifici masina prin intermediul unui mecanic.

 • Verificarea instoricului masinii

Aceasta este o parte foarte importanta a procesului de achizitie a unei masini rulate. De obicei, un dealer iti poate furniza istoricul fara nicio problema. Un istoric ofera informatii despre:

  • Numarul de proprietari

  • Posibila falsificare a kilometrajului

  • Accidente majore

  • Reparatii facute

  • Felul in care a fost folosita masina anterior

 • Test-drive

Testeaza masina si pe sosea inainte sa o cumperi. Acest test iti poate furniza date importante. Masina poate produce sunete ciudate sau pedalele pot avea probleme, iar astfel de situatii nu le poti identifica decat daca conduci masina.

 • Negociaza un pret corect

Cerceteaza care sunt preturile pentru masina aleasa si negocieaza bazandu-te si pe punctele slabe ale masinii.

Descopera oferta diversificata de masini sh

Autogeist.ro este un dealer auto pasionat de toate tipurile de masini. Parcul auto din Galati, dar si site-ul firmei, permite clientilor sa cerceteze masinile atat cat au nevoie astfel incat sa faca o investitie sigura pe termen lung.

Colectia de peste 100 de masini a companiei este compusa din auto rulate de maxim 5 ani vechime, provenite din surse verificate. Calitatea tehnica a masinilor este garantata de numeroasele teste si inbunatatiri aduse tuturor masinilor inainte de a fi puse in vanzare.

Pentru detalii suplimentare, acceaseaza aici site-ul firmei sau contacteaza telefonic reprezentatii auto.