Obtine un decor maritim practic si deosebit cu idei de la Galeriile Noblesse

12 iulie 2013

Atunci cand vine vorba de design interior, creativitatea nu are limite. Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse iti pun la dispozitie cele mai originale idei si piese de mobilier in stil navy, din colectiile, ,,Marine” si „Vecchia Marina”astfel incat bunul gust, confortul si relaxarea sa formeze ambianta perfecta. De la clasicele dungi orizontale, ancore, combinatii de alb-bleumarin, pana la corpuri de iluminat care imita bronzul si alama, da frau liber imaginatiei si cu ajutorul celor mai buni profesionisti, rezultatul poate fi unul pe masura asteptarilor si nevoilor tale.

Galeriile Noblesse iti prezinta cele mai noi piese de mobilier in stil navy

An de an, specialistii in design interior de la Galeriile Noblesse se asigura ca cele mai noi tendinte in amenajarea casei sunt perfect evidentiate in cele mai noi colectii lansate. Acum mai mult ca oricand, se mizeaza pe un mix de elemente iesite din tipare, pe accentuarea culorilor specifice stilului marinaresc, dar si pe combinatii futuriste de piese de mobilier sau materiale.

Pentru cei care doresc sa aduca un aer proaspat „acasa”, dar si celor care detin locuinte de vacanta sau se afla in pana de idei, Galeriile Noblesse le propun Colectia ,,Marine” si „Vecchia Marina”. Nuantele predominante de alb, auriu si albastru pot fi imbinate cu accente usoare si discrete de rosu, care sa puna in valoare atmosfera creata. Folosirea lambriului din lemn exotic pe suprafata peretilor si accesorizarea acestuia cu simboluri marinaresti reprezinta o varianta pe care trebuie sa o luati in calcul daca doriti sa oferiti incaperii un aer usor avangardist.

Daca va plac nodurile marinaresti, cosurile impletite sau corpurile de iluminat asemanatoare felinarelor de la bordul navelor sau va doriti sa decorati camera copiilor original, asemenea unor mici nave, accesoriile si piesele de mobilier din colectiile „Marine” si „Vecchia Marina”reprezinta sursa potrivita de inspiratie.

Pentru adeptii stilului marinaresc autentic, dar si pentru cei care vor sa imprumute elemente ale acestui tip de amenajare, Galeriile Noblesse va ofera o selectie deosebita de lampadare, veioze sau aplice lucrate manual, dupa tehnici vechi de sute de ani, readuse la viata de specialistii in domeniu.

In concluzie, daca simti ca interiorul casei tale are nevoie de un refresh sau pur si simplu nu vrei sa te plictisesti niciodata de atmosfera creata, intra pe site-ul Galeriilor Noblesse si fa cunostinta cu piesele de mobilier in stil navy, la moda vara aceasta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram