Obiceiuri sanatoase viata lunga dinti sanatosi

6 iulie 2015
Autor:
Touch Media

Un zambet frumos se construieste in timp cu foarte mare grija, inca de la primul dintisor, chiar si gingiile trebuiesc curatate cu grija in fiecare seara, spalarea dintilor dupa fiecare masa cateva minute este absolut necesara, pasta de dinti impiedicand aparitia cariei si oferind un scut dintilor. Includeti in igiena zilnica si ata dentara, va ajuta sa inlaturati orice depunere care nu poate fi indepartata cu periuta de dinti fiind o etapa foarte importanta in curatarea danturii. Alimentatia este de asemenea importanta in tot acest proces de mentinerea a dintilor sanatosi si frumosi, dar oare daca vizitati mai des clinica de stomatologie din Bucuresti Neoclinique nu va va fi de ajutor?

Singuri ne distrugem dantura! Nerespectarea acestor reguli, obiceiuri nu duce decat la carierea dintilor sau si mai rau de atat pierderea lor. Traiul devine foarte dificil atunci cand ne lipsesc dinti, nu mai putem sa mancam la fel ca inainte, trebuie sa ne alegem cu grija mancarea astfel incat sa o putem digera, nu mai putem sa muscam din fructe sau sa mancam o friptura, intervin si defectele in vorbire sau mai exact nu mai putem prounta la fel de bine unele cuvinte. Alegeti stomatologia sector 6 de la Neoclinique si veti vedea pe z ice trece imbunatatiri.

Unul din micile secrete ale stomatologie pentru a avea un zambet alb, frumos si sanatos este protetica dentara, coroanele ceramice cu suport de zirconiu reprezinta cea mai moderna tehnologie existenta in present pe care Neoclinique o pune la dispozitie in cadrul stomatologiei Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram