OAMGMAMR suplimenteaza locurile la cursurile de calificare oferite gratuit in judetul GORJ

6 august 2015

Scopul acestui proiect european este de a sprijini prin organizarea cursurilor de calificare oferite GRATUIT, ca urmare a finantarii acestora din fonduri europene, angajatele din unitatile sanitare sa-si diversifice abilitatile si calificarile, oferindu-le o mobilitate sporita pe piata muncii.

Sansa unor cursuri de calificare oferite GRATUIT personalului medical in judetul Gorj, o au acum angajatii din unitatile medicale din orasul Bumbesti-Jiu.
Cursurile de calificare se vor desfasura in perioada august-octombrie 2015 in cadrul Spitalului Orasenesc Bumbesti-Jiu si vor fi sustinute de formatori profesionisti in domeniu, care vor imbina armonios partea teoretica cu cea practica.
In cadrul acestor cursuri de calificare, cele 25 de femei vor beneficia de materiale necesare derularii cursurilor practice dar si de o subventie in valoare de 1.068 lei, dupa evaluarea finala a cunostintelor dobandite.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram